Un nou teaser video cu viitorul Land Rover Defender: modelul britanic va fi prezentat la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Duminica, 08.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat un teaser video nou cu viitoarea generație Defender. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 10 septembrie la Frankfurt. Comenzile vor fi deschise imediat după lansare, primele livrări fiind programate în prima parte a anului viitor.

Campania de teasing a noii generații Land Rover Defender a demarat la finalul anului trecut. În acel moment, reprezentanții companiei britanice publicau primele fotografii realizate în timpul testelor.

În ultimele săptămâni, Land Rover a publicat alte imagini realizate în timpul proiectului demarat în Kenya alături de organizația non-profit Tusk Trust, dar și fotografii din timpul testelor efectuate de Crucea Roșie în Emiratele Arabe Unite.

Acum, Land Rover a lansat un nou teaser video scurt care scoate în evidență atuurile modelului în off-road. Noua generație Defender va fi prezentată în 10 septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

În urmă cu câteva zile, oficialii Land Rover menționau că imediat după debutul de la Frankfurt vor fi deschise și listele de comenzi, în timp ce primele exemplare vor ajunge în garajele clienților în prima parte a anului viitor. Noul Defender va fi asamblat în cadrul fabricii din Nitra, Slovacia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru