Imagini noi din timpul testelor cu viitorul Defender: modelul britanicilor debutează în cursul anului curent

de Cornel Șocariciu
Marti, 04.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Cea mai recentă sesiune s-a desfășurat în Rezervația Borana din Kenya, iar modelul britanic a fost utilizat pentru monitorizarea animalelor sălbatice. Noul Defender va fi prezentat în cursul anului curent, debutul comercial urmând să aibă loc în 2020.

La finalul anului trecut, Land Rover a publicat un set de fotografii din timpul testelor cu viitorul Defender. Acum, constructorul britanic a pregătit imagini noi realizate în cadrul proiectului demarat în Kenya alături de organizația non-profit Tusk Trust.

Cel mai recent test realizat de inginerii și tehnicienii Land Rover s-a desfășurat în Rezervația Borana (14.000 de hectare), iar prototipurile folosite au transportat provizii în regiunile greu accesibile. Totodată, oamenii din cadrul organizației Tusk Trust au folosit câteva exemplare ale viitorului Defender pentru a monitoriza animalele sălbatice din rezervație.

"Am reușit să colectăm informații esențiale mulțumită partenerilor din cadrul Tusk Trust. Rezervația Borana include regiuni greu accesibile, iar astfel am putut testa atuurile noului Defender", a declarat unul dintre reprezentanții Land Rover.

Până în acest moment, prototipurile de teste au parcurs peste 1.2 milioane de kilometri în condiții extreme.

Britanicii au testat viitoarea generație Defender în zone cu climat arid (peste 50 de grade Celsius și mult praf), dar și în regiunile nordice ale Europei (zone cu temperaturi de minut 40 de grade Celsius).

Noua generație Defender a fost proiectată în cadrul centrului de la Gaydon, Marea Britanie. Conform reprezentanților companiei britanice, uzina din Nitra, Slovacia, va fi responsabilă de asamblarea viitorului Defender. Modelul va fi prezentat în cursul acestui an, urmând ca debutul comercial să aibă loc în 2020.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru