Fotografii noi din timpul testelor cu noua generație Defender: modelul va fi prezentat în acest an

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a publicat un nou set de imagini din timpul testelor cu viitoarea generație Defender. Cea mai recentă sesiune a avut loc în Emiratele Arabe Unite alături de specialiștii din cadrul Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie.

Campania de promovare a noii generații Land Rover Defender a început la finalul anului trecut. Atunci, oficialii producătorului britanic publicau primele fotografii realizate în timpul testelor. În urmă cu doar câteva săptămâni, un nou set de imagini cu viitorul Defender a fost publicat de oficialii Land Rover. De această dată, fotografiile au fost realizate în timpul proiectului demarat în Kenya alături de organizația non-profit Tusk Trust.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, oficialii companiei continuă campania de promovare. Acum, câteva prototipuri au fost înmânate specialiștilor din cadrul Federației Internaționale a Societăților de Cruce Roșie și Semiluna Roșie (IFRC) pentru realizarea unor teste extreme în Emiratele Arabe Unite.

Experții au testat viitorul Land Rover Defender atât pe dunele din deșert, cât și pe virajele celebrului traseu montan Jebel Jais. Odată cu realizarea acestui test, Land Rover a prelungit parteneriatul cu IFRC pe o perioadă de trei ani.

"Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la fondarea organizației.

În următorii trei ani, Land Rover va susține acțiunile de pregătire și intervenție în zonele afectate de dezastre", a declarat unul dintre oficialii producătorului britanic.

Colaborarea Land Rover cu Crucea Roșie a început în 1954, anul în care organizația a primit un Land Rover Series 1 pentru a fi utilizat pe post de dispensar mobil.

Noua generație Land Rover Defender va fi asamblată în cazul fabricii din Nitra, Slovacia, iar prezentarea oficială va avea loc în cursul acestui an. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru