Skoda Scala și Kamiq primesc versiunea de echipare Monte Carlo: prezentarea va avea loc la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat că noile Scala și Kamiq vor fi disponibile în versiunea de echipare Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Skoda are o legătură specială cu Raliul Monte Carlo. În 1936, modelul Skoda Popular termina etapa de raliu pe locul secund al clasei, iar reprezentanții companiei au decis că este momentul să lanseze o ediție specială care să poarte numele Monte Carlo. 

Doar 70 de unități Skoda Popular Monte Carlo au fost produse (caroserie roadster și coupe), toate având la bază o serie de elemente disponibile pe versiunea de competiții.

75 de ani mai târziu, Skoda a reintrodus în gamă versiunea Monte Carlo. Primul model modern care a primit o astfel de echipare a fost Fabia, iar mai apoi, cehii au extins aceată versiune în aproape tot portofoliul.

Acum, Skoda anunță că noile Scala (foto) și Kamiq vor primi o versiune de echipare denumită Monte Carlo. Ambele modele vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile în luna septembrie.

Pentru moment, oficialii Skoda nu au publicat și imagini cu viitoarele Scala Monte Carlo și Kamiq Monte Carlo.

Cu toate acestea, reprezentanții companiei din Mlada Boleslav spun că modelele vor primi o serie de elemente exterioare ceva mai sportive, accesorii de caroserie vopsite în negru și, bineînțeles, logo-ul versiunii de echipare.

Cel mai probabil, la interior, Skoda va oferi scaune cu profil sport, o tapițerie specială și ornamente noi. Nu este exclus ca ambele modele să integreze și suspensii ceva mai rigide, în timp ce gama de motorizări nu va primi noutăți.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru