Teaser video cu viitorul model pregătit de Lamborghini: supercar-ul va fi prezentat la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou supercar. Conform informațiilor, italienii pregătesc un model cu sistem de propulsie plug-in hybrid și cu un design inspirat de conceptul electric Terzo Millennio.

Conceptul Lamborghini Terzo Millennio a fost prezentat de constructorul italian la finalul anului 2017. În acel moment, oficialii producătorului din Sant'Agata Bolognese au declarat că noul concept 100% electric va sta la baza unui viitor model de serie.

În urmă cu câteva săptămâni, Lamborghini a demarat o campanie pentru promovarea unui nou model. Conform surselor apropiate companiei italieni, viitorul supercar va primi o serie de elemente de design și o parte dintre tehnologiile care au debutat pe conceptul Terzo Millennio.

În noul teaser video, unul dintre designerii Lamborghini realizează o schiță cu viitorul supercar. Oficialii companiei nu au venit cu informații referitoare la sistemul de propulsie, însă există zvonuri care susțin că noul model inspirat de conceptul Terzo Millennio va miza pe un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Noul sistem de propulsie ar urma să fie format din motorul V12 de 6.5 litri asistat de un motor electric. În total, sistemul plug-in hybrid dezvoltat de italieni va oferi peste 830 de cai putere, iar pentru moment, nu există informații cu privire la autonomia electrică.

Prezentarea noului supercar dezvoltat de Lamborghini va avea loc la jumătatea lunii în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Vezi această postare pe Instagram

We are getting ready for @iaamesse.

And you? #Lamborghini #IAA2019 #Frankfurt #CentroStileLamborghini

O postare distribuită de Lamborghini (@lamborghini) pe

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru