Primele schițe cu Skoda Kamiq GT: SUV-ul coupe va fi prezentat în 4 noiembrie

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele schițe cu SUV-ul coupe Kamiq GT, care va fi prezentat oficial în 4 noiembrie și va fi dedicat pieței din China.

În timp ce constructorii japonezi au prezentat numeroase noutăți în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, Skoda a profitat de oportunitate pentru a dezvălui primele schițe cu Kamiq GT.

Așa cum ne-a obișnuit Skoda, numele ales marchează pregătirea unui SUV coupe bazat pe Kamiq, iar acesta împrumută numeroase elemente de design de la conceptul Vision GT prezentat în luna iunie a acestui an.

Schițele scot în evidență că noul model va avea o tentă sportivă, cu un design distinctiv pentru partea frontală.

Skoda nu a publicat nicio imagine cu interiorul, însă menționează că acesta va oferi o combinație de sportivitate și robustețe specifică SUV-urilor, iar scaunele sport vor oferi "un suport lateral excelent".

Skoda Kamiq GT este dezvoltat exclusiv pentru piața din China, iar designul a fost stabilit în strânsă colaborare între centrul de la Mlada Boleslav și cel din țara asiatică.

Prezentarea oficială a lui Skoda Kamiq GT va avea loc în 4 noiembrie în localitatea chineză Tianjin.

Kamiq GT va deveni al doilea SUV coupe pe care Skoda îl dezvolta special pentru piața chineză, după apariția lui Kodiaq GT din urmă cu un an.

Via Skoda

Comentarii (1)

  • Judecatorul
    frumos modelul suv coupe Skoda Kamiq GT daca va fi vandut pe Piata din Asia din China asta inseamna ca nu cred ca Europeni va primi aceasta masina daca va sosi In Europa ar trebui confirmat de catre Seful ceh de la Skoda Europa LoL!
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru