Primele schițe cu viitoarea generație Skoda Octavia: prezentarea noului model va avea loc în 11 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 17.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat primele schițe cu viitoarea generație Octavia. Modelul va primi o serie de modificări estetice, îmbunătățiri la interior și, conform zvonurilor, și o versiune plug-in hybrid.

În luna martie, Skoda a confirmat că până la finalul anului vom face cunoștință cu noua generație Octavia. Zvonurile anunțau debutul modelului din Mlada Boleslav în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, însă oficialii companiei preferă un eveniment dedicat.

Prezentarea noii generații Skoda Octavia va avea loc în 11 noiembrie la Praga. Acum, pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Skoda a publicat o serie de schițe cu viitoarea Octavia.

Din punct de vedere estetic, viitoarea generație Octavia va renunța la farurile duble introduse în urmă cu câțiva ani pe actuala versiune. De asemenea, cehii vor opera o serie de modificări la nivelul stopurilor, în timp ce numele mărcii va fi inscripționat pe spate în locul clasicului logo al brand-ului.

La interior, cehii pregătesc un instrumentar digital de bord ușor restilizat, un volan nou și o consolă centrală modificată. Multe dintre elementele noi vor fi preluate de pe noul Scala. 

Conform informațiilor apărute până acum, modelul producătorului din Mlada Boleslav va fi echipat cu motoare diesel și benzină, dar va primi și versiuni mild-hybrid și plug-in hybrid (PHEV).

Cel mai probabil, versiunea PHEV va folosi aceeași configurație pregătită de Volkswagen pentru viitorul Golf GTE. În cazul hatchback-ului german, sistemul plug-in hybrid va fi oferit în două versiuni de putere: 204 CP și 245 CP.

Comentarii (4)

  • Devron
    Schitele nu prea dau cu realitatea,cand am vazut schitele de la Citroen C5 mi s-a parut o masina gozava insa realitetea era ...cam alta.
    7 0
  • Mai urata ca Golful n-are cum sa fie. In orice caz e mai potrivita exploatarilor est-europene. Drumuri grele, portbagaj cu hayon, spatiu, etc.
    Niste versiuni hibride si oferta-i gata.
    11 6
  • Va fi versiunea berlină și break a lui Scala, nimic mai mult.
    5 12
  • Gogu Carbid
    You know nothing, Titel!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru