Feedback

Primele teasere foto care anunță o nouă versiune a modelului Alpine A110: francezii oferă câteva detalii cu interiorul

Publicat Marti, 11.06.2019
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Primele teasere foto care anunță o nouă versiune a modelului Alpine A110: francezii oferă câteva detalii cu interiorul - Poza 1
Primele teasere foto care anunță o nouă versiune a modelului Alpine A110: francezii oferă câteva detalii cu interiorul - Poza 2
Primele teasere foto care anunță o nouă versiune a modelului Alpine A110: francezii oferă câteva detalii cu interiorul - Poza 3
Alpine a publicat trei fotografii teaser care anunță o nouă versiune a modelului A110. Conform zvourilor, varianta va purta numele de A110 Sport, iar motorul de 1.8 litri va oferi 279 CP.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cursul zilei de ieri, Alpine a publicat un teaser video care anunța o versiune nouă a modelului A110. Conform oficialilor producătorului francez, noua variantă va fi prezentată în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Acum, Alpine a publicat trei fotografii teaser care oferă mici detalii de interior. Prima dintre acestea scoate în evidență logo-ul companiei aplicat pe o porțiune de material textil, în timp ce a doua imagine pune accentul pe unul dintre elementele panourilor portierelor. Acesta este fabricat din fibră de carbon, iar rama cromată completează aspectul special. Cea de-a treia imagine teaser scoate în evidență cusăturile de culoare portocalie.

Conform unor voci apropiate companiei, noua versiune pregătită de Alpine va purta numele de A110 Sport (S). Modelul va primi un pachet estetic mai agresiv și va avea o masă mai mică comparativ cu actualele versiuni de stradă disponibile în gama francezilor.

Viitorul A110 Sport va miza pe suspensii mai rigide, pe un sistem de frânare îmbunătățit, în timp ce motorul turbo de 1.8 litri ar urma să ofere 279 CP, aceeași valoare fiind trecută și în dreptul lui Renault Megane RS.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru