Primul clip teaser cu noua generație Audi A1: instrumentar de bord digital și sistem de infotainment cu ecran tactil

de Cornel Șocariciu
Marti, 12.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat primul clip teaser cu viitoarea generație Audi A1. Modelul constructorului german va debuta în acest an, iar clienții se vor bucura de instrumentarul de bord digital Virtual Cockpit și de un sistem de infotainment modern care integrează un ecran tactil.

2018 se anunță un an aglomerat pentru Audi, iar constructorul din Ingolstadt încearcă să recupereze terenul pierdut în ultimii doi ani în fața rivalilor tradiționali de la BMW și Mercedes-Benz. 17 lansări sunt programate pe parcursul lui 2018, iar noua generație A1 Sportback face parte din programul constructorului german.

Primul clip teaser cu viitorul Audi A1 a fost publicat pe pagina de Facebook a constructorului german. Astfel, aflăm că modelul subcompact va beneficia de instrumentarul de bord digitial Virtual Cockpit, dar și de un nou sistem de infotainment. Ecranul tactil este integrat în consola centrală, iar sistemul de climatizare păstrează butoane fizice.

Conform unor informații apărute la finalul anului trecut, nemții vor renunța la versiunea cu trei portiere, aceeași rețetă urmând să fie adoptată și de noul Audi A3, model pregătit de lansare pentru anul 2019.

Aceleași surse spun că noua generație a subcompactei din Ingolstadt va avea un amptament mai lung cu 94 de milimetri, un portbagaj mai generos cu 30 de litri și propulsoare îmbunătățite.

Via | Facebook

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru