Primul Ford Mustang Dark Horse va fi vândut la licitație. Banii, donați în scopuri caritabile

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primul Ford Mustang Dark Horse care a părăsit linia de asamblare va fi scos la licitație. Americanii păstrează tradiția, așadar banii vor fi donați în scopuri caritabile.

De ceva timp încoace, Ford și-a creat o tradiția: vinde la licitație primul exemplar al unui model nou, iar banii îi donează în scopuri caritabile. Spre exemplu, primul Mustang de ultimă generație a fost vândut cu 490.000 de dolari.

Acum, constructorul din Dearborn anunță că aceeași soartă o va avea și primul Mustang Dark Horse. Exemplarul cu numărul de șasiu 001 va fi vândut la licitația organizată de casa Barrett-Jackson în data de 27 ianuarie 2024.

Așa cum cere tradiția, întreaga sumă va fi donată în scopuri caritabile.

Mașina cu pricina este finisată în nuanța Albastru Ember Metallic, iar lista de dotări include, printre altele, pachetele Handling și Appearance, scaune sport Recaro, suspensie MagneRide și diferențial Torsen.

Motorul V8 de 5.0 litri, aspirat natural, dezvoltă 500 de cai putere pe care îi livrează exclusiv punții spate, prin intermediul unei transmisii manuale cu 6 rapoarte.

În SUA, Ford Mustang Dark Horse pornește de la 61.000 de dolari, dar cu siguranță acest prim exemplar va fi vândut cu câteva sute de mii de dolari.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru