Primul monovolum electric Volvo: interior premium și scaune de tip lounge

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 01.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile a publicat o serie de detalii noi despre viitorul EM90, primul monovolum electric al mărcii. Acesta va debuta în 12 noiembrie.

Volvo EM90 este numele primului monovolum cu zero emisii al mărcii suedeze. Debutul este programat pentru data de 12 noiembrie, dar, pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul din Goteborg oferă acum mai multe detalii proaspete.

Viitorul EM90 este descris ca fiind o sufragerie scandinavă pe roți. Volvo promite un interior premium, spațios și flexibil, care va putea găzdui până la 6 pasageri.

Nu vor lipsi scaunele de tip lounge, cu funcție de masaj, ventilate și încălzite, cu măsuțe integrate și suporturi pentru pahare. Al doilea rând de scaune va avea un șezut format din 7 straturi de spumă, cu o grosime mai mare de 120 milimetri.

Va fi prezent și un plafon panoramic din sticlă, un ornament din cristal Orrefors pentru selectorul transmisiei și ornamente din lemn de mesteacăn.

Așa cum spuneam, Volvo EM90 va debuta în data de 12 noiembrie și va fi disponibil, inițial, în China. Precomenzile în această țară vor fi deschise începând cu data debutului.

via Volvo

Comentarii (2)

  • Vreau și eu un Volvo XC90 electric
    0 0
  • Pavele
    Volvo XC90
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru