Primul teaser al noului VW Race Touareg

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 07.07.2010
Volkswagen pregăteşte o nouă faţă pentru maşina care va încerca să aducă al treilea Raliu Dakar consecutiv în contul constructorului german.

Volkswagen a publicat astăzi primele informaţii legate de viitoarea generaşţie Race Touareg, modelul off-road cu care germanii vor ataca ediţia 2011 a Raliului Dakar. Odată cu acestea apare şi o primă imagine-teaser care nu ne dă foarte multe indicii despre noului model, dar care certifică faptul că acesta deja există şi că este cel testat de inginerii Volkswagen. Imaginea publicată de Volkswagen dezvăluie o parte din grila radiatorului şi culoarea pe care o va utiliza viitorul Race Touareg.

Conform primelor informaţii disponibile, noul Race Touareg va avea acelaşi motor TDI de 300 CP care a concurat cu succes în ultimii ani în această competiţie. Maşina se află deocamdată în teste în deşertul din Maroc, prima competiţie la care va participa urmând să fie Raliul Drumului Mătăsii (Sankt-Petersburg-Soci), care va avea loc în luna septembrie.

Versiunea de rally-raid a lui Touareg a câştigat ultimele două ediţii ale Raliului Dakar, astfel că germanii se vor alinia în 2011 la start cu speranţa de a-şi adjudeca cel de-al treilea titlu consecutiv în cea mai cunoscută competiţie de acest gen din lume. Ediţia 2011 a Raliului Dakar va avea loc în Chile şi Argentina între 1 şi 16 ianuarie 2011.

via | Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru