Primul teaser cu BMW X3 M și X4 M: modificări estetice și tracțiune integrală M xDrive pentru viitoarele SUV-uri de performanță

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primul teaser video cu X3 M și X4 M. Cele două SUV-uri de performanță vor fi echipate cu un pachet aerodinamic mult îmbunătățit, cu un motor de 3.0 litri cu șase cilindri și cu un sistem de tracțiune integrală M xDrive.

În toamna anului trecut, BMW a publicat primele imagini cu X3 M și X4 M. Cele două SUV-uri de performanță au fost fotografiate în timpul testelor, iar versiunile de pre-serie au fost acoperite cu camuflaj.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, producătorul german a publicat un teaser video cu viitoarele SUV-uri de performanță. Cel mai probabil, X3 M și X4 M vor fi expuse în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie.

În trecut, oficialii BMW au anunțat că viitoarele SUV-uri vor primi o serie de elemente de design modificate. Amintim aici de prizele de aer mai mari, de elementele aerodinamice noi și de spoilerele mult mai agresive. BMW X3 M și X4 M vor fi echipate cu un motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri, însă reprezentanții constructorului german nu au anunțat și performanțele unității.

În același timp, BMW propune un sistem de tracțiune integrală inteligent M xDrive, tehnologie introdusă în premieră pe noul M5.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru