Primul teaser cu modelul pe care BMW îl lansează în august: indiciile duc către noua generație Z4

de Cornel Șocariciu
Marti, 31.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o imagine teaser cu viitorul model nou pe care îl lansează în 23 august în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Toate indiciile furnizate duc către noua generație Z4. Viitoarea decapotabilă va avea plafon soft-top și o versiune M40i.

În urmă cu câteva săptămâni, BMW publica primele imagini cu viitorul Z4. Modelul "îmbrăcat" în haine de camuflaj era testat pe autodromul Miramas din sudul Franței.

A urmat un comunicat de presă scurt prin care constructorul german anunța lansarea unui model nou în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii august. "Este suficient să menționăm că viitorul model aduce un plus de emoție în gama BMW", au declarat nemții.

Acum, BMW a publicat și o imagine teaser cu grila viitorului model pe care îl vor prezenta în 23 august. Iar indiciile oferite duc către noul Z4. Vă reamintim că în 2017, în cadrul aceluiași eveniment, nemții au prezentat BMW Concept Z4, prototipul care stă la baza noii decapotabile.

BMW Z4 în timpul testelor de pe autodromul Miramas.
Imaginea teaser cu noul model pe care BMW îl prezintă anul acesta la Pebble Beach.

Viitoarea generație BMW Z4 va avea un plafon de tip soft-top și va fi produs în fabrica Magna-Steyr din Graz, Austria.

Modelul constructorului german va putea fi comandat fie cu motorul pe benzină de 2.0 litri în versiunile de 184 CP și 252 CP, fie cu propulsorul de 3.0 litri. Întrucât BMW nu are în plan dezvoltarea unui Z4 M, cea mai potentă versiune va purta indicativul Z4 M40i. Aceasta ar urma să ofere 340 CP, însă există surse care spun că motorul de 3.0 litri va fi oferit și într-o variantă de 385 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru