Primul teaser cu noua generație Hyundai Santa Fe: modelul va fi disponibil în Europa începând din septembrie 2020

de Paul Cosma
Marti, 26.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat primul teaser oficial pentru noua generație Santa Fe, care va fi disponibilă în Europa începând din septembrie 2020. SUV-ul va fi primul model construit pe noua platformă Hyundai și va oferi, în premieră, sisteme de propulsie hibride.

Noua generație Hyundai Santa Fe promite o serie de îmbunătățiri la toate capitolele, printre care un “design exterior carismatic” și un “interior premium”.

Sud-coreenii au publicat prima imagine teaser cu viitorul Santa Fe, ce va fi primul model Hyundai construit pe a treia generație a platformei constructorului.

Noul SUV va oferi în premieră sisteme de propulsie hibride, printre care și o variantă PHEV (cu încărcare la priză).

Hyundai anunță că viitoarea generație Santa Fe va fi disponibilă în Europa începând cu luna septembrie, iar mai multe detalii vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Via Hyundai

Comentarii (2)

  • someone
    banuiesc ca va pastra diesel-ul de 2.2 si va adopta de la sorento cele 2 versiuni hybride, electric in combinatie cu motorul benzina de 1.6 turbo
    2 1
  • Noul design frontal de la hyundai este ceva intre Ford si Aston Martin. Cert e ca nu arata rau deloc. Sunt convins ca si preturile insa vor urca dupa cum se anunta prin interiorul premium.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru