Primul teaser pentru conceptul care anunță Skoda Kodiaq Coupe: SUV-ul va fi lansat pe piața din China în 2019

de Daniel Popescu
Joi, 23.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un teaser misterios pentru ceea ce se anunță a fi un concept pentru viitorul Skoda Kodiaq Coupe, versiunea coupe pentru piața chineză a noului SUV al constructorului ceh.

În toamna anului trecut, Skoda a confirmat oficial că va lansa o versiune coupe a SUV-ului Kodiaq care, cel puțin la început, va fi comercializată doar în China. Pentru moment nu se cunosc prea multe detalii despre noul Skoda Kodiaq Coupe, însă constructorul din Mlada Boleslav a publicat un teaser care anticipează lansarea acestui model.

Întrucât lansarea este prevăzută abia pentru anul 2019, Skoda va dezvălui în prima fază un concept pentru viitorul Kodiaq Coupe care va purta numele Vision E.

Imaginea este însoțită și de un clip video care arată conceptul din profil, în timp ce blocurile optice par să fie o combinație între cele ale lui Kodiaq și cele disponibile pe Skoda Superb.

O eventuală disponibilitate a lui Skoda Kodiaq Coupe pe piața din Europa va depinde de modul în care constructorul va ajusta producția la fabricile pe care le deține pe Bătrânul Continent. ”Ne-ar plăcea să avem această mașină și în gama europeană. Problema este că nu avem capacitatea de a produce tot ce vrem să producem.

Vindem atât de multe mașini în acest moment, încât acest nou produs nu ar avea loc”, spune Christian Strube, membru în consiliul de conducere și responsabil pentru departamentul de cercetare și dezvoltare.

Cel mai probabil, conceptul Vision E care anticipează Kodiaq Coupe va fi dezvăluit cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Parerea mea e ca acest stil de caroserie trebuia sa se limiteze la Audi, maxim VW. Skoda ne-a aratat prin Rapid Spaceback faptul ca nu se pricep la Coupe. Daca mai arunca in piata o buturga necioplita, s-ar putea sa piarda bani grav.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru