Proaspăt intrat în producție, Alfa Romeo Giulia primește deja accesoriile sportive ale diviziei Mopar

de Bogdan Mirică
Marti, 17.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de accesorii Mopar a Grupului Fiat-Chrysler a anunțat deja o lista de 80 de accesorii pentru modelul Alfa Romeo Giulia.

Chiar dacă este una dintre cele mai arătoase berline premium ale momentului, Alfa Romeo Giulia va beneficia, ca și rivalii săi, de o serie de accesorii sportive. Acestea au fost concepute de Mopar, divizia de personalizare a Grupului Fiat-Chrysler.

Potrivit unei declarații oficiale, Mopar intenționează să ofere o listă care include 80 de accesorii pentru noul Giulia. Pe listă apar multe inserții din fibră de carbon. Așa se face că, pentru suma potrivită, clienții vor putea opta pentru o grilă din fibră de carbon, pentru carcasele oglinzilor de asemenea din fibră de carbon și pentru inserții din același material la nivelul pragurilor.

Esential 80 de accesorii oferă divizia Mopar pentru Alfa Romeo Giulia.
Nu va lipsi nici kitul aerodinamic. Acesta include o extensie pentru spoilerul frontal, praguri laterale și un deflector posterior. Pe lista Mopar se vor mai regăsi lumini LED pentru portiere, carcase colorate pentru chei, ventil cu logo-ul Alfa Romeo, mai multe tipuri de jante, inserții din fibră de carbon la nivelul schimbătorului, covorașe noi și chiar echipamente de curățare.

Nu au fost uitate nici articolele vestimentare, pentru că Mopar oferă tricouri, cămăși, portofele și alte accesorii, toate cu logo-ul Alfa Romeo.

Multe dintre ele folosesc materiale regăsite în interiorul mașinii: fibră de carbon, aluminiu și Nycrotech (un polimer obținut printr-un tratament special la căldură).

Comentarii (1)

  • schumi
    Sunt curios ce jante ofera Mopar. Cele stoc nu sunt prea grozave (cu 1-2 exceptii).
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru