Producția lui Bentley Bacalar se apropie de final. Au mai rămas de asamblat 4 exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 03.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță că producția limitată la 12 exemplare a modelului Bacalar se apropie de final. Carosierul Mulliner mai are de asamblat 4 unități.

În urmă cu mai bine de 2 ani, Mulliner (cel mai vechi carosier din lume) și-a reluat activitatea și a marcat momentul cu o decapotabilă de toată frumusețea. Este vorba despre Bentley Bacalar.

Artizanii de la Mulliner au nevoie de 6 luni pentru a construi un singur exemplar, tocmai de aceea producția a fost limitată la 12 unități. Desigur, fiecare este unic.

Bentley Bacalar a fost prezent și la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Tot acolo, Adrian Hallmark, șeful Bentley, a fost prezent la livrarea unui exemplar.

Acum, constructorul din Crewe anunță că producția lui Bacalar se apropie de final, în contextul în care au mai rămas de asamblat 4 unități.

Sub caroseria modelată manual se ascunde un motor W12 de 6.0 litri, asamblat tot manual. Unitatea dezvoltă 660 CP și 900 Nm cuplu.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    cum e caroseria modelata manual? au vreun brancusi in fabrica?

    si de ce e asa mare? si ce e cu botul ala de benve pe etnobotanice noi?
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru