PUBLICUL A ALES: Skoda Octavia şi Audi A8 facelift sunt marii câştigători în AUTOVOT 2014

de Automarket
Marti, 11.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
31 de dueluri fascinante, doi câştigători ai celor două mari categorii în AUTOVOT 2014: Skoda Octavia şi noul Audi A8 s-au impus în marile finale şi şi-au câştigat un loc în galeria marilor invingători ai competiţiei care de 8 ani îi acordă publicului puterea de a-şi alege maşinile favorite.

Esential 13.500 de utilizatori Automarket au votat în cele 31 de zile de competiţie.
Ediţia 2014 a competiţiei anuale AUTOVOT, în care publicul îşi votează maşinile favorite din cele lansate în România în cursul anului anterior, şi-a desemnat câştigătorii. Aceştia au fost anunţaţi în cadrul Galei Autovot, care a avut loc în 11 martie şi la care au participat atât reprezentanţii mărcilor intrate în competiţie, cât şi jurnalişti de la cele mai importante publicaţii auto din România.

Cele două finale, care au avut loc în 3 martie, au pus faţă în faţă Skoda Octavia şi Opel Insignia la categoria Maşini Accesibile, respectiv Range Rover Sport şi Audi A8 la categoria Maşini Premium. După 24 de ore de vot în care peste 2600 de utilizatori Automarket şi-au exprimat opiniile, marii câştigători au fost Skoda Octavia şi Audi A8 facelift, modele care s-au impus în preferinţele votanţilor.

Vă reamintim că ediţia 2014 a competiţiei a avut loc după un mecanism inedit, cele 32 de modele intrate în competiţie la categoria Maşini Accesibile şi cele 16 de la categoria Maşini Premium fiind aşezate prin tragere la sorţi pe un tablou eliminatoriu asemănător cu cel existent în competiţiile de tenis. Maşinile câştigătoare au fost astfel nevoite să treacă în tururi succesive de adversari din ce în ce mai puternici pentru a ajunge în posesia râvnitului trofeu. Traseul fiecărui câştigător şi tabloul complet al meciurilor cu scorurile fiecăruia pot fi consultate AICI.

MAŞINI ACCESIBILE: 1. Skoda Octavia, 2. Opel Insignia, 3. Dacia Duster

SKODA OCTAVIA în AUTOVOT 2014
Turul 1: 1075-204 vs Mitsubishi Space Star
Turul 2: 1096-860 vs Mazda3
Sferturi: 1211-908 vs Toyota Land Cruiser facelift 
Semifinală: 1271-924 vs Dacia Duster
Finală: 1425-1181 vs Opel Insignia

La categoria Maşini Accesibile, Skoda Octavia a reuşit să câştige la o diferenţă de aproape 250 de voturi, scor final 1425-1181.

Duelul a fost însă plin de suspans în prima parte a zilei, Skoda Octavia reuşind să se distanţeze abia spre finalul celor 24 de ore ale procesului de votare. Modelul ceh reuşeşte astfel să învingă în inedita competiţie de popularitate după ce anterior eliminase, pe rând, alţi contracandidaţi puternici, precum Dacia Duster sau Mazda3. Opel Insignia, model care anul trecut a primit un facelift interesant, se clasează pe locul al doilea după ce acum 5 ani, la ediţia din 2009, câştigase competiţia.

Pe locul al treilea în clasamentul final vine un alt fost câştigător (2011) al competiţiei, Dacia Duster, modelul românesc reuşind să se impună în finala mică în faţa lui Peugeot RCZ la diferenţă destul de confortabilă: 1143-762. Traseul fiecărui câştigător şi tabloul complet al meciurilor cu scorurile fiecăruia pot fi consultate AICI.

MAŞINI PREMIUM: 1. Audi A8 facelift, 2. Range Rover Sport, 3. Mercedes S-Klasse

AUDI A8 facelift în Autovot 2014
Turul 1: 1368-462 vs. Volvo S60 facelift
Sferturi: 1525-986 vs. Mercedes-Benz CLA
Semifinale: 1358-1021 vs Maserati Ghibli
Finală: 1021-961 vs Range Rover Sport

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din întreaga competiţie a avut loc în finala categoriei Maşini Premium, acolo unde Audi A8 facelift şi Range Rover Sport au fost despărţite de doar câteva zeci de voturi la terminarea celor 24 de ore de vot. La final s-a impus limuzina germană, care a reuşit ceea ce nu reuşise Mercedes-Benz S-Klasse în semifinală: să îl învingă pe Range Rover Sport. Scorul final a fost 1021-961, doar 60 de voturi stând între cei doi finalişti la finalul zilei. Pe locul al treilea al categoriei s-a clasat Mercedes-Benz S-Klasse, care a trecut de Maserati Ghibli cu scorul de 983-767. Traseul fiecărui câştigător şi tabloul complet al meciurilor cu scorurile fiecăruia pot fi consultate AICI.

13.500 DE VOTANŢI, RECORD ABSOLUT ÎN ISTORIA AUTOVOT

Cele 31 de zile pline de dueluri interesante şi uneori inedite au fost un adevărat magnet pentru iubitorii maşinilor din România.

13.500 de votanţi unici au ţinut să se înregistreze în concurs, numărul fiind un record absolut în istoria de 8 ani a competiţiei organizate de Automarket.

Pe lângă premiile acordate câştigătorilor celor două categorii, organizatorii au mai acordat câteva distincţii pentru unele modele care au reuşit performanţe notabile pe parcursul derulării competiţiei:

Seat Leon şi Peugeot RCZ au primit premiile acordate pentru cel mai strâns duel al competiţiei excluzând finalele: Peugeot RCZ a câştigat în primul tur în duelul cu Seat Leon cu scorul de 535-472.

Mazda3 a primit distincţia acordată pentru cel mai clar câştigător al unui duel (1213-196 vs. Fiat 500L în primul tur, diferenţă de peste 1000 de puncte între cele două modele).

Pe lângă marele premiu al categoriei Maşini Premium, Audi A8 a primit şi premiul special pentru cele mai multe voturi într-un duel: 1525 în lupta cu Mercedes-Benz CLA.

Un alt premiu râvnit, cel al destinat Surprizei Competiţiei, i-a fost acordat lui Suzuki S-Cross, crossover-ul japonez reuşind să se califice în sferturile de finală ale categoriei Maşini Accesibile după ce a eliminat pe rând Ssangyong Rexton şi Ford Fiesta.

AUTOVOT: Istoric câşigători
2007 ALFA ROMEO BRERA
2008 AUDI A4
2009 OPEL INSIGNIA
2010 OPEL ASTRA
2011 DACIA DUSTER
2012 FORD FOCUS
Maşini Premium  Maşini Accesibile 
2013 BMW SERIA 3 MAZDA6
2014 AUDI A8 SKODA OCTAVIA

Comentarii (46)

  • audi si skoda, visul romanului. superb!
    71 21
  • Comenteaza unul ce are trecut in profil ca masina la care viseaza Audi RS6 ! M-am saturat de mojici ca de mere padurete! Ce sa-i faci mai Mog asta-i neamul din care te tragi ... si asemeni lui sunt destui vestici care le apreciaza fara sa aibe ifose de mari cunoscatori!
    36 40
  • Nu ai inteles nimic, ai 2 stai jos. Prea fin pt tine...
    35 29
  • Mog are dreptate. In Romania, Skoda s-a transformat din ,,Volkswagen-ul saracului" (cum era vazuta cu vreo 5 ani in urma), intr-o masina foarte dorita. Castigatorul la categoria premium e surprinzator pentru mine. La inceput, ma gandeam ca o sa castige noul Mercedes S. Audi A8 lansat anul trecut are diferente enorm de mici fata de modelul pre-facelift.
    43 7
  • Ai abordat subiectul "mult prea" exhaustiv si mi-a scapat substratul pus in cele 5 cuvinte! Prea fin prea de la tara!
    18 10
  • Deja m-am saturat ca la noi sa castige grupul VAG totul... prea "pute"... Mai ales cand toti detinatorii de vw-uri raporteaza zilnic probleme... Cred ca sunt 2 variante: ori natiunea noastra e una obsedata de "vw-euri" (tedei - ca "ia foarte putin"), ori natiunea noastra (si aici vorbesc de tot ce inseamna presa de specialitate) e asa de coruptibila incat e in stare pentru "doua parale" sa strambe orice in favoarea celui care da mai mult! Altfel nu-mi explic cum de, in cazul de fata, la comparativele VAG - altceva pana pe la amiaza "nevag-ul" conducea la diferenta de vreo suta de voturi ca deodata situatia sa ia o intorsatura dramatica... Ori pe la pranz se trezeau fanii vw/skoda/audi, ori ... Am observat asta si in cazul Octaviei, si in cazul A8-ului...
    Mie mi-e sila de tot, si oricum nu mai am de mult incredere in nici un comparativ...
    42 20
  • Pt presa romaneasca, daca nu e VAG, atunci nu este important.Anul asta castigatorul masina anului in Europa a fost desemnat Peugeot 308, iar pe Automarket abia gasesti articolul.Anul trecut daca a fost Golful era la vedere, sa nu cumva sa-l rateze careva.
    28 5
  • Cometa
    Andi, nu e vorba ca natia noastra este cu VAG. Daca ne gandim ca VW vinde bine cam peste tot in lume... oare de ce? cam multe milioane de prosti, nu crezi? Este vorba de altceva pana la urma.O Octavia este o masina spatioasa, cu dotari bune,calitate in regula (lucru demonstrat in trecut) si un pret mai mic decat Focus Sedan, Astra Sedan si evident Jetta. Aici poate ca este cheia succesului acestei masini. Oricum subiectul este unul mai complex. Nu inseamna ca masinile concurente sunt neaparat mai slabe,doar ca probabil la Octavia este un compromis mai bun din mai multe puncte de vedere.
    Iar A8, hai sa fim seriosi si obiectivi. Pana la urma vorbim de o masina care se bate cu Seria 7 si Clasa S. Deci nu cred ca se pune problema cand vine vorba de confort suprem, calitate sau gadgeturi care mai de care mai deosebite. Dar evident ca si pretul este pe masura. Comparativ cu concurenta lui este insa unul normal.
    27 21
  • prea vag, prea ca la romani :)

    Mi se pare totusi ca rezultatul nu-i asa concludent precum pare. Evident este opinia unei majoritati si trebuie tratata corespunzator... dar cum nici intr-o democratie nu ar trebui sa se permita tuturor o parere...
    35 4
  • @Cometa, daca faptul ca vinde peste tot in lume este relevant pt alegerea unei masini, atunci Toyota trebui sa fie locul 1 in vanzari in Romania/Europa.Vw vinde bine pt ca are o politica de marketing foarte buna (aici intra si mituirea presei ,vezi cazul ADAC si nu numai), s-a pozitionat de mult timp in China unde vinde 30% din productie, + ca vinde bine in Europa unde un nr important de locuitori sunt de origine germana (Germania, Austri, 80%Elvetia).
    Daca un alt model de la un alt constructor ar fi avut atatea probleme cat a avut VW cu vechiul Pssat + motorizarea 2.0TDI, dedea 100% faliment, dara daca este VW, atunci cei cu creierele spalatae, spun "asta este, e un caz izolat".
    24 5
  • WTF ? :))))
    cum sa castige matusa "octavia" in fata insignia si audi a6, pardon a4, pardon a8 in locul lui s classe ? acest vot cred ca a fost dominat de taranusi pentru ca rezultatul vorbeste de la sine. :)
    18 17
  • irina logan
    Octavia a fost reinfiintata ptr Europa de Est, Rusia si ptr bugetele mai mici din Vest, plus alte zone. Era si normal sa prinda la romani, iar despre Audi, trebuie sa fii carcotas sa nu-ti placa, cred ca pe sosele sunt mai multe Audi in prezent, comparativ cu alte marci premium, decat acum 10-15 ani. A8-ul, hmm e chestie de gust.
    11 5
  • in tara "sh ca nou" mai mira ceva???
    Dpmd vedere erau masini mult mai reusite dar cand pulimea e multa si proasta e greu.
    14 4
  • irina logan
    ...vroiam sa spun Skoda, Octavia este reprezentativa
    Dar sincer, eu nu mi-as cumpara Skoda ca masina personala.
    Apropo, stiti care-i cea mai buna masina?.... aia de servici
    15 0
  • cornel.buftea
    skoda are motoare volskwagen,adica motoare mai bune,chiar daca la interior sta putin mai "slabut",sa nu zic mai prost,dar este o masina care isi merita banii
    12 11
  • Dacia Plant
    Si uite asa vedeti cum puteti fi manipulati cu ochii inchisi.
    Noul S-CLASS pe care 99% l-ati alege in defavoarea lui A8, l-ati eliminat din cauza unor imprejurari... si ati tot mers mai departe, si in final ati ales A8.
    30 4
  • arogantul
    pustimea din romania a votat la masina accesibila ca are taticul iar la masina premium ce ar vrea taticul sa aiba
    30 8
  • La skoda octavia ma asteptam, dar la audi A8 nu. nu vine cu absolut nimic nou, arata de toata jena, S-klasse si range rover sunt peste audi.
    35 10
  • chiar nu conteaza
    "Publicul a ales:" in majoritate, foarte prost. Doua masini teribil de fade comparativ cu, concurenta.
    15 9
  • @Mog

    Mda... O fi caracteristica poporului roman o oarece afinitate pemtru masinile germane, nimic de zis. Insa, in muuuuuuuuult mai caracteristica ii este rautatea si carcoteala.

    Daca tu, ca vesnic visator la un Subaru, afirmi ca Octavia nu merita acest premiu, eu ,ca posesor de Subaru, sustin ca masina asta reprezinta un salt calitattiv fata de orice alta masina din clasa ei. Calitatea materialelor, imbinarile impecabile, tinuta de drum ireprosabila, sunt demne de o clasa superioara. Dar cand te chinui de ani de zile sa aduni bani pentru un sh, e normal sa frizezi penibilul si sa afirmii ca strugurii sunt acrii. Te-ai urcat vreodata in Octavia? Ma refer la modelul nou nu la Tour-ul sh al vecinului tau de scara. Cu siguranta nu! Daca totusi ma insel, chiar nu ai habar despre cum trebuie sa arate un interior de masina.

    Succes la cumparat Impreza WRX STI! Daca-ti IA atat amar de timp sa ti-o cumperi, mi te si imaginez facand economii masive ca sa ai bani de benzina!
    16 8
  • romania
    skoda e urat!
    3 10
  • mishazaitev, hai sa`ti explic ca sa intelegi ce am vrut sa spun.
    noi romanii divinizam VAG, in general. aud asta la cunoscuti. exista si alte fime/masini mai bune, consider eu, in bani mai putini sau la fel.
    si hai sa nu comparam cu vestul, ca neamtul isi ia Audi din cu totul alte motive decat un roman, stii asta nu? Unde mai pui ca el si`l ia nou, si`l permite iar dupa 4-5 ani il vinde unui roman, bulgar etc. Ceea ce la noi rar vezi.
    nu`mi place Skoda, in afara de Superb. asa cum nu`mi plac multe masini. poti sa`mi spui tu ce vrei, e parea mea si atat. pe langa faptul ca personal prefer o masina pe care o vad mai rar pe strazi, cunoscutii mei care au Skoda si`au luat pe motivul : "domle, e un audi mai ieftin, uite are aceleasi motor"
    alegerile mele, ca si alte tale, la masini, mai ales cand cumperi una sunt subiective. ce e bun pt mine nu trebuie sa fie bun pt tine. fata de altii, eu o sa mi iau Sti, daca vrei tu sa vb despre el, cand o sa m`il permit per total, ca masina. nu mai emite tu judecati ca si cum m`ai cunoaste sau imi prevezi viitorul.
    9 7
  • Buna, nebuna, Octavia a ajuns in finala pentru cea mai buna masina din EU asta spune multe.
    8 6
  • @mishazaitev
    Strugurii sunt acri, nu "acrii", iar tu afirmi, nu "afirmii". Ma bucur sa vad ca esti foarte agresiv in a-ti sustine parerile si a-i critica pe altii, desi e un pic deranjant ca esti agramat.

    In concluzie: abtine-te!
    5 4
  • Japonezele nu se vand bine in Romania pt ca preturile componentelor pt servisare sunt destul de piperate! Ai forester si ti s-a spart luneta baga 1000 EU pe una noua! De piata aftermarket pt japoneze nici nu are rost de discutam! Sayonara
    8 0
  • da-mi si mie cateva exemple de masini mai bune la PRET MAI MIC din ac clasa cu Superb-ul! (Nu plec de la ideea ca nu ar exista asa ceva insa la aceeasi bani si al ac calitate nu prea vad nimic ... pt moment!)
    6 0
  • Sau cu Octavia ma rog ...
    5 0
  • @anonimul gramatic

    Auzi, tu nu esti ala care te-ai luat de mine acum vreo doua zile, total aiurea si vazand ca de fapt aveam aceeasi opinie, motivand ca nu ai vazut un punct care era pus corect in fraza , dupa ce ti-ai cerut scuze, te-ai dus la medic sa-ti tratezi capacitatea de intelegere?

    Dragul meu intelectual de doi bani, ceea ce tu, in vasta ta cultura generala, habar nu ai, este faptul ca, pe vremea zisei in cauza, se folosea si adjectivul "acriu", adica acrisor sau acrut. De altfel, daca ai curiozitatea sa cauti printr-un DEX, vei vedea ca termenul respectiv inca exista. Desi nu ma astept ca tu sa te pricepi la nuante de acest gen, daca ai lasa un pic dusmania la o parte, ai constata ca respectiva vulpe, simbol al sireteniei, nu putea sa spuna despre strugurii aia copti, la care nu putea sa ajunga, ca sunt acri, pentru ca s-ar fi facut de ras de tot! Avand ceva mai multa minte ca tine, a preferat sa spuna ca sunt acrii, adica acrisori! Prin urmare: acriu-acrii, domnule profesor! Panimaite?

    Cat despre "afirmii", daca era sa fiu atat de agramat cum spui tu, l-as fi scris incorect si cu ocazia primei sale utilizari din text. E o simpla eroare, regretabila, recunosc si ca si altele de acest gen, fara sa invoc vreo scuza "grapiniana", ea este datorata faptului ca uneori scriu de pe telefon, alteori in graba, fapte pentru care nu am a da socoteala unuia care nu-si asuma nici macar responsabilitatea unui pseudonim. Toate postarile tale se rezuma la @cutare, neavand idei sau opinii ci doar intentia vadita de a-i critica pe unii pe care ti s-a pus pata.

    De altfel, nici macar tu nu crezi ceea ce spui despre mine.Esti probabil unul dintre cei carora le-am replicat probabil mai taios la vreo aberatie si de-atunci si-au facut un scop in viata din a-mi vana greselile. Nu ai decat!
    In concluzie: PA!
    6 1
  • hyundai i40/kia optima prima care`mi vine in minte. nu ma intereseaza ce crezi tu sau altii, daca ar fi sa aleg intre octavia si una din cele 2, n`as lua Skoda.
    4 9
  • Pretul de servisare al celor 2 depaseste cu mult pe cel al Ocatviei! Iar tu esti doar subiectiv pt ca iti plac mai mult nu pt ca ar fi realmente mai bune! Te-ai intrebat vreodata cati mecanici stiu sa schimbe o bujie pe Kia/Hyundai si cat o pot face cu ochii inchisi pe o Skoda? Evit sa spun ca in bucuresti nu s-ar gasi cativa insa in provincie numarul lor tinde spre 0!
    11 1
  • 13.500 de votanţi unici ? adica vreo 10-11 mii au venit pe automarket doar acum la vot pentru "haleala" ca e gratis .Au votat odata si asta e au sanse la fel ca aia care au votat zilnic (1500-2000 cam astea au fost voturile pe zi). Fidelitatea celor 2-3 mii de fraieri care va citesc mai des, e 0 barat pt voi.
    2 6
  • man, sa ne intelegem. mi`ai cerut o parere personala, ti`am dat una. cand vine vb de masina noua, as alege una din astea. nu vreau sa fiu si eu "inca unul cu octavia tdi" . imi asum eventualele probleme de logistica.
    4 3
  • si apoi, nu constest calitatea Skoda, ci doar contest "ochelarii de cal" pe care ii poarta unii din jurul nostru. altceva nu vad, nu exista, "Vag rulez" si aia e. eu prefer sa ma uit si prin alte parti... altfel sa nu mai vanda nimeni masini ca alea de la Vag sunt cele mai bune, ce rost mai are concurenta.
    3 4
  • Dupa ce am mai verificat preturile si detaliile tehnice te-as intreba de ce as alege Optima cu un motor de 1.7 disel 136 hp pret de lista 21K si nu as alege o Octavia 2.0 150 HP la 20K euro? Ce mari performante a are acel motor 1.7 si cat de cunoscut e? Hai sa vb de dragul de a vb!

    Tu confuzi ochelarii de cal cu posibilitatile financiare! Sa vb si de piata dezmembrarilor auto care e destul de dezvoltata in RO? Pana si acei ochelari de cal de care vb s-au fabricat in timp pe baza unor realitati: indeajuns de ieftin pt roman, indeajuns de fiabil, mecanici in spatele blocului (orice kinder detinator de VW are cablu de diagnoza in portbagaj), piata aftermarket ff dezvoltata! Ciao
    6 2
  • mircea
    Domnilor, o să vă rog să păstraţi discuţia în limitele decenţei. Ştiu că subiectul este unul aprins, dar asta ar trebui să ducă la discuţii constructive, nu invers. Fiţi mai buni decât ce vedeţi la televizor. Vă mulţumesc.
    15 1
  • Au fost prost puse masinile pe categorii inca de la inceput.
    Unele au fost favorizate.E si cazul Skodei unde in primul tur a avut un adversar dintr-o cu totul alta clasa, mini chiar...lame
    2 4
  • Nu am nimic cu masinile spuse de tine, mog. Dar vezi tu, cumpara-ti tu i40 sau Optima si vinde-o dupa 4-5 ani. Pe langa faptul ca o vei tine la vanzare mai mult timp cred ca esti constient si ca vei pierde vreo 2000 de euro. pentru ca skoda are o valoare la revanzare (mult) mai buna. in plus mai analizeaza finisajele, ergonomia, tinuta de drum, insonorizarea, gama de motoare, costurile de intretinere, pretul optionalelor etc si vezi ce iti da.
    Mie actuala octavia mi se pare urata cu spume. dar dpdv tehnic este una din cele mai bune masini din clasa ei. indiferent ce vor spune unii. atata timp cat per total proprietarii sunt (foarte) multumiti, atat timp cat in privinta fiabilitatii sta bine si atata timp cat si in testele comparative termina pe locurile fruntase, indiferent ca acea publicatie este nemteasca, frantuzeasca sau englezeasca, ce poate sa dovedeasca asta? incercand sa vorbim la modul impartial si lasand la o parte afinitatea romanilor pentru masinile nemtesti, inainte sa aruncati cu bolovani, mai intai CONDUCETI, CITITI, ANALIZATI, CALCULAT SI CONCLUZIONATI OBIECTIV. prea putini fac asa ceva si prea destepti se dau.
    PS: scuze pentru greselile din mesaj. scriu de pe un jaf de calculator.
    12 1
  • adrian
    nu va certati baieti, nu are rost. la noi, la romani fiecare are parerea lui. eu am o skoda si o honda. acum nu imi mai permit o skoda noua, cu 5 trepte, diesel (asa vrea VAG), nu cu 6, ca are cilindree mare si costa la impozit ( asa vrea statul roman), pentru ca a ajuns extrem de scumpa, asta e tot politica VAG.
    MI-AS LUA BUCUROS O MAZDA 3 SEDAN G100. mergeti si o conduceti. am masini de 10 ani de zile, am avut putini mecanici, dar buni si toti mi-au spus ca si-ar lua oricind orice masina japoneza. e altceva, multi nu inteleg, asa cum nu inteleg nici faptul ca fiecare masina se preteaza foarte bine doar pentru anumite lucruri: oras, drum lung, consum echilibrat sau stiu eu ce altceva. japonezii de aceea nici nu se prea omoara cu turbo pe benzina. si dieselurile, desi au printre cele mai bune dieseluri de pe piata.
    scump, intradevar. calitatea costa. dar octavia, sa ma iertati nu este peste actuala mazda 3 la calitate. parerea mea...
    cu respect
    9 2
  • ai dreptate LauCalin, repet, nu am negat niciodata ca sunt masini bune cu un raport pret/calitate excelent. dar exista si altele si eu prefer altceva, atata tot.
    8 1
  • Marian
    A8 bate tot))
    4 5
  • Ce porcarie de competitie. De la dueluri si pana la rezultatul final.
    4 1
  • Oribil....
    4 2
  • Dupa mine Mercedes clasa S merita sa castige, dar votul arata cultura auto la romani, astept voturile negative, sau eventual daca la romani le plac jeepurile atunci macar sa fi fost lumea consecventa si sa fi ales Range Rover Sport si in finala.
    7 4
  • foarte slab acest public pacat pentru acele marci sau modele care chiar dovedeau personalitate protectie tehnologii noi sau polivalenta.
    0 0
  • am vazut 1000 si ceva de voturi pe etapa...care drac sint aia ,ca pe aici ii recunosc pe cei care posteaza de la o posta si sint o mina de oameni!!!o fi ca la alegeri..brusc populatia romaniei a crescut la 30 mil. de locuitori!!
    1 0
  • CE COMPARATIE INTRE SKODA SI OPEL INSIGNIA??? NU EXISTA SA CEVA.....PE DEPARTE OPEL INSIGNIA ESTE MULT INFERIOARA........!!!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru