Range Rover Sport - primele imagini neoficiale

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 14.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După teaserul publicat ieri, astăzi au apărut deja primele imagini neoficiale cu noul Range Rover Sport. Fotografiile sunt surprinse de un fotograf amator într-un atelier auto.

Imediat după anunţul mărcii Range Rover că va prezenta noul model Range Rover Sport în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 26 martie la New York, au apărut şi primele fotografii neoficiale cu noul SUV britanic. Acestea par a fi surprinse de un fotograf amator într-un atelier auto. 

Sunt primele imagini cu noul RRS surprins fără camuflaj şi putem vedea pentru prima dată elementele de design ce caracterizează acest noul model. Range Rover Sport împrumută multe dintre elementele inaugurate de fratele său mai mare, noul Range Rover, dar şi de la cel mai mic membru al gamei, crossover-ul Evoque. Blocurile optice şi stopurile sunt inspirate de cele ale marelui Range Rover, în timp ce elemente din calandrul faţă trimit clar către Evoque. 

Urmareste Automarket
Noul Range Rover Sport va păstra cel mai probabil gama de motorizări introdusă de modelul mai mare din gamă.
Astfel, vom regăsi sub capota acestui SUV turbodiesel-uri de 3.0 sau 4.4 litri şi motorul pe benzină V6 de 3.0 litri sau clasicul V8 supercharghed de 5.0 litri

Via worldcarfans

Comentarii (9)

  • Zici ca e Evoque mai pe steroizi ...
    12 0
  • Adrian
    E clar ca asa va arata. El este noul Range Rover Sport. Clar o evolutie in bine fata de modelul actual. Pacat ca au facut o evacuare oribila. Nu inteleg ce era in capul lor cand au pus tevile alea in loc sa le faca trapezoidale sau cumva asemanator ca ale noului Touareg care arata cel mai bine.
    ps. Farurile si stopurile prelungite pe aripa sunt inspirate de la noul Ford Explorer. Nu e rau pt. ca arata foarte bine...dar ca imagine cine isi da seama de asemnare e cam aiurea.
    7 2
  • BaditzaEx
    n-are concurenta !!!, noua linie de design a celor de la Range Rover este f reusita ( am vazut vreo 2-3 deja, prin Bucuresti ), are cele bune abilitati off-road si este mai usor de condus, mai agil ( decat G-class, de ex ) pe asfalt decat alte suv-uri & offroad, pe asfalt. Turbo-dieselul cred, ca este cea mai buna varianta de motorizare pt genul asta de vehicul
    4 11
  • maldonadu
    "Fotografiile sunt surprinse de un fotograf amator într-un atelier auto."
    Buna surprinderea. Oricum in ateliere auto va sta mult timp.
    14 3
  • MARE FAN
    E clar ca va fi foarte fiabila. Deja a fost surprinsa int-un atelier/service auto INAINTE SA FIE LANSATA! Bucuria serviceurilor de cartier!!!
    2 6
  • Pentru MARE FAN- aprecieri de invidios- RANGE ROVER a fost si va ramane cel mai tare. Mergi 30.000 km si il vinzi repede ca tine pretul sus. Asa ca nu vei avea probleme cu serviceul.
    3 1
  • dragos
    Nu pot sa-mi explic cum unii "cunoscatori" in domeniul auto spun fara sa conduca Range-ul ca e cel mai bun?!Probabil a fost la firma ca pilot de teste:)))
    5 2
  • Din start va spun ca nu sunt fan pentru acest tip de masina, nu stiu unde sa o plasez masina de lux, off-road, ambele si nici nu stiu ce masini sa asociez in segment (de exemplu Q7 sau BMW X6 sunt din aceeasi clasa?)
    Am o intrebare: De ce trebuie sa fie si Sport sau mai sportiva?
    0 0
  • seamana nepermis de mult cu evoque
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru