Reciclare la un alt nivel: Tesla lansează carcase de iPhone din pielea rămasă de la scaune

de Daniel Popescu
Luni, 14.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a lansat carcase pentru smartphone-ul iPhone realizate cu pielea rămasă din procesul de fabricaţie pentru scaunele modelelor electrice pe care le produce.

Esential 45 de dolari costa carcasa de iPhone lansată de Tesla
400 de dolari este cel mai scump accesoriu din gama Tesla Design Collection
Domeniile de activitate ale companiilor majore de tehnologie se întrepătrund din ce în ce mai frecvent. Apple, celebrul producător al smartphone-urilor iPhone şi tabletelor iPad, cochetează cu ideea lansării unei maşini electrice, astfel că ar putea intra în concurenţă directă cu Tesla.

Antreprenorul Elon Musk nu se lasa însă intimidat de o astfel de ipoteză şi a lansat la rândul său o ofensivă imptriva Apple.

Nu, încă nu vorbim despre telefoane Tesla, însă producătorul american de maşini electrice a lansat o linie de carcase pentru iPhone. Acestea sunt confecţionate din pielea rămasă din procesul de fabricaţie pentru scaunele modelelor sale electrice şi includ numele şi logo-ul companiei. Preţul? 45 de dolari pentru iPhone 6S şi iPhone 6S Plus, adică la fel de mult ca în cazul carcaselor produse de Apple.

În plus, există şi o versiune care include pe partea din spate spaţii speciale pentru cardurile bancare, la un preţ de 50 de dolari.

Acestea nu sunt însă primele accesorii pe care le lansează tesla, întrucât producătorul de maşini are în portofoliu şi genţi de 400 de dolari, mănuşi de 100 de dolari sau portofele de 80 de dolari. Piesa de rezistenţă este însă geanta Aurland, realizată de asemenea din piele rămase de la scaune, care costă 300 de dolari şi poate numele uneia dintre staţiile de încărcare din Norvegia ale companiei.

Aşteptăm cu interes replica Apple.

Via The Verge

Comentarii (3)

  • Astept cu nerabdare "balonase" Tesla, sa imi bag ingerasu in marketingul lor aiurit. :)
    6 6
  • Intre timp, la Apple poti sa iti cumperi o tumoare (a.k.a. o carcasa cu baterie integrata, care are un design ciudat) ca sa ai iphone-ul incarcat de dimineata pana seara. :)
    4 0
  • L.thomas...e super remarca. Carcasa aia cu baterie de iph. este aidoma unei remorci cu baterii legate de o Tesla...:)))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru