Romania: Cel mai mare festival de camioane şi choppere personalizate din Europa de Est va avea loc în septembrie

de Sebastian Toma
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oraşul Târgu Mureş va găzdui festivalul The Most Beautiful Truck&Chopper, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est. Câştigătorii ambelor categorii vor merge la Carnavalului de la Rio.

Esential 700 de motociclete personalizate sunt aşteptate la festivalul The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013.
În luna septembrie, România va găzdui cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est. Vorbim despre "The Most Beautiful Truck&Chopper Festival – ediţia 2013". Evenimentul are loc la Târgu Mureş, iar riderul cu cel mai frumos chopper înscris în concursul dedicat va pleca la Carnavalul de la Rio, alături de posesorul celui mai frumos camion din ţară. Evenimentul mai are încă două părţi interesante: "cel mai bun şofer de camion" şi "cel mai frumos camion". În cazul concursului "cel mai bun şofer profesionist din România", şoferul care se dovedeşte a fi cel mai bun va primi un premiu de 2.000 euro.

Înscrierile la toate cele trei categorii ale evenimentului se vor face pe portalul dedicat, www.chopperturckfestival.com, începând cu data de 1 aprilie 2013. Evenimentul propriu-zis va avea loc în perioada 21-22 septembrie, la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş. Sunt aşteptate peste 250 de campioane, 700 de motociclete personalizate în stilul chopper şi 5.000 de vizitatori.

Evenimentul este organizat de IFTPR, U.N.T.R.R şi Ad Brain Partners.

Cele trei părţi sunt sprijinite de sponsori precum Cosmote şi Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri. Din iulie 1999 până în prezent, Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere a pregătit peste 500.000 de cursanţi, centrul fiind specializat în pregătirea şi prefecţionarea personalului de specialitate din domeniul transporturilor. U.N.T.R.R este acronimul pentru Uniunea Naţionala a Transportatorilor Rutieri din România, o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare şi până în prezent peste 13.000 de membri .

Via ChopperTruckFestival

Comentarii (1)

  • vedeti ca linkul catre siteul official este : www.choppertruckfestival.com
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru