Salonul Auto de la Paris: Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele

de Alexandru Monenciu
Vineri, 09.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Renault a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, care are loc în perioada 17 - 23 octombrie. Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să poarte noua identitate vizuală a mărcii.

În 2022, Salonul Auto de la Paris va avea loc în perioada 17 - 23 octombrie. Grupul Renault va fi prezent la evenimentul de casă cu toate mărcile de sub umbrela sa, inclusiv Dacia, Alpine și Mobilize.

La standul Renault de la Paris va fi prezent noul Renault 4, reinterpretarea modernă a modelului clasic, dar și Kangoo E-Tech cu zero emisii. Francezii vor aduce aici conceptul unei viitoare mașini sport, dar și noile Megane E-Tech și Austral E-Tech hibrid.

În capitala Franței, Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să "îmbrace" noua identitate vizuală a mărcii.

La rândul său, Alpine vine cu un concept nou, dar și cu o serie de inovații, inclusiv tehnologii pe care le utilizează în Formula 1.

Nu în ultimul rând, divizia Mobilize va prezenta noi soluții și concepte pentru mobilitatea urbană.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru