Săptămâna Modei de la Milano: viitorul SUV BMW X2 a defilat într-un cadru special

de Cornel Șocariciu
Luni, 25.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Săptămâna Modei de la Milano a reprezentat un moment bun și pentru iubitorii de mașini. BMW a adus în orașul italian o versiune camuflată a viitorul SUV X2.

BMW continuă campania de promovare a viitorului X2. De această dată, SUV-ul constructorului german a primit un camuflaj ușor modificat și a defilat prin Milano cu ocazia unui eveniment special: Săptămâna Modei.

BMW X2 ar urma să preia o parte dintre liniile pe care le știm de pe X1, însă tot pachetul estetic va miza pe o siluetă de SUV coupe.

Din punct de vedere tehnic, este așteptat ca viitorul X2 să împrumute gama de motorizări de pe BMW X1, cu unități pe benzină de 1.5 litri și 2.0 litri, dar și cu propulsoare diesel tot de 1.5 și 2.0 litri. De asemenea, nemții vor pune la dispoziția clienților transmisia automată cu opt trepte, dar și sistemul de tracțiune integrală xDrive.

Viitorul BMW X2 va fi produs alături de X1 în cadrul uzinei din Regensburg, Germania.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Hueeeiii, aşa te vreau, BMW-uleţule, cu tot mai multă senzaţie sport: la bestiile astea de motoare 1,5 L turbo sub 150 CP s-ar potrivi de minune un monovolum. Tracţiunea faţă se simte deja ca acasă în curtea münchenezilor.

    Ce salt spectaculos: de la rechini fioroşi la delfini blajini cu toată lumea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru