Sărbătoare la Jaguar Land Rover: uzina din Wolverhampton a depășit borna de 1.5 milioane de motoare

de Paul Cosma
Vineri, 17.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar Land Rover anunță că uzina din Wolverhampton a depășit borna de 1.5 milioane de motoare Ingenium. Pe liniile de producție a intrat recent și noul propulsor diesel de 3.0 litri cu șase cilindri în linie.

Britanicii de la JLR sărbătoresc o bornă importantă pentru activitatea grupului. Fabrica din Wolverhampton a atins de curând o producție de 1.5 milioane de motoare, iar compania susține că există o cerere tot mai mare pentru propulsoare “curate”, de ultimă generație.

În producție a intrat de curând și noul propulsor diesel Ingenium de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, care va sta la baza versiunilor hibride pentru diferite modele din grup, precum Range Rover.

Uzina britanică livrează motoare pentru toate celelalte unități de producție din grup, în special pentru fabrica din Solihull, acolo unde sunt produse Range Rover și Range Rover Sport.

Grupul va continua să dezvolte tehnologia Ingenium pentru ca electrificarea să ajungă la toate modelele din grup, fiind luat în calcul și un posibil sistem de propulsie cu hidrogen.

Via JLR

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Şi nu vor ajunge niciodată la borna de 2 milioane


    Pentru că... electrica
    1 3
  • Si vor ajunge la 2 milioane curand.

    Pentru ca... electrica scumpa
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru