Schițe de design cu viitoarea Skoda Octavia facelift

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Mlada Boleslav a publicat o serie de schițe de design cu noua Octavia facelift. Debutul este programat pentru data de 14 februarie.

Cehii de la Skoda sunt așteptați să prezinte noua Octavia facelift, evenimentul urmând să aibă loc în data de 14 februarie 2024.

Până atunci, însă, constructorul din Mlada Boleslav continuă campania de promovare și publică o serie de schițe de design.

Putem observa că noua Octavia facelift vine cu faruri restilizate, mai ales la nivelul luminilor de zi, o grilă ceva mai mare, iar stopurile au fost revizuite, la rândul lor. Noutățile de design se vor aplica ambelor variante de caroserie.

În ceea ce privește versiunea sportivă Octavia RS, aceasta va avea jante supradimensionate, dar și spoilere ceva mai agresive.

Deși Skoda nu a publicat imagini cu interiorul noii Octavia facelift, vor exista și aici câteva modificări, dar nu majore. Ne putem aștepta la noutăți minore, în stilul celor introduse de noul Golf facelift.

Așa cum spuneam, Skoda Octavia facelift urmează să debuteze în data de 14 februarie.

via Skoda

Comentarii (2)

  • Eram sigur ca o sa le para rau dupa farurile alea duble. Acum o rezolva ușor, prin semnătura luminoasa, o banda led și gata ...au rezolvat obsesia ..! Oricum , ar fi trebuit sa facă un refresh mult mai pronunțat, actualul model arata mult prea serios și îmbătrânit. Șper macar sa fi scos din gama jantele alea horor din echipările standard.
    3 3
  • pașnic
    varianta actuala era parca prea "hyundaizata" daca mi se permite exprimarea..
    oricum, mi se pare complet aiurea ce diferenta e intre schite si masina reala, ca in poze nici macar varianta vRS nu va fi, iar cea obisnuita va semana cu un caine schilod care schelalaie numai daca te uiti la el..
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru