Se schimbă sistemele multimedia Skoda? Prima imagine cu ecranul vertical al conceptului Skoda Vision 7S

de Tiberiu Safta
Marti, 16.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat o imagine nouă cu interiorul viitorului concept electric Vision 7S. Noua imagine dezvăluie ecranul central, amplasat în poziție verticală, o premieră pentru Skoda. Totodată, constructorul ceh va prezenta noul concept în 30 august.

Anul acesta, Skoda a anunțat un nou limbaj de design, care va debuta la modelele de serie începând din 2023. Noul limbaj se numește Modern Solid, iar constructorul ceh a oferit câteva imagini teaser cu un viitor concept care anunță un nou SUV electric.

Am văzut, deja, prima imagine cu interiorul viitorului concept Skoda Vision 7S, un SUV electric cu 7 locuri. Acum, marca din Mlada Boleslav a publicat o nouă imagine cu interiorul conceptului. De data aceasta, bordul se află în prim-plan. Pentru prima dată la o mașină Skoda, ecranul central pentru sistemul multimedia este amplasat pe plan vertical, ca o tabletă.

Imediat sub ecran avem comenzile pentru reglarea temperaturii habitaclului, cu funcție haptică. Sub aceste comenzi sunt prezente spații de depozitare, precum și o zonă de încărcare a telefonului.

Mai mult, interiorul conceptului Vision 7S are un design minimalist și aerisit, iar volanul este aplatizat în părțile superioare și inferioare. Nu în ultimul rând, conceptul prezintă și un mic instrumentar digital.

Noul concept Skoda Vision 7S va fi dezvăluit oficial în 30 august.

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru