Seat construiește un centru de dezvoltare pentru bateriile mașinilor electrice: investiție de 7 milioane de euro

de Paul Cosma
Vineri, 30.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat investește 7 milioane de euro în construcția unui centru de inovare și dezvoltare pentru bateriile mașinilor electrice. Spaniolii spun că noul centru va fi gata în aprilie 2021 și că acolo vor testa diferite tipuri de baterii și vehicule.

SEAT are un plan de investiții de 5 miliarde de euro în domeniul electromobilității și anunță un nou proiect în această direcție.

Constructorul spaniol construiește un centru de inovare și dezvoltare pentru bateriile mașinilor electrice. Noul “Test Center Energy” va fi finalizat în aprilie 2021 după o investiție de 7 milioane de euro.

Centrul va avea o suprafață de circa 1.500 de metri pătrați și va găzdui teste cu diferite tipuri de baterii și vehicule electrice sau hibride.

Potrivit informațiilor oficiale, Seat va crea și diferite “camere climatice” pentru a monitoriza comportamentul bateriilor în condiții extreme de temperatură.

Totodată, centrul va avea și o zonă cu stații de încărcare pentru ca Seat să testeze simultan până la 6 vehicule electrificate și “fluxurile de energie” ale acestora.

Via Seat

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru