Seat Mii by Mango - ediţie specială dedicată femeilor

de Bogdan Mirică
Miercuri, 22.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat va dezvălui în cursul săptămânii viitoare o versiune specială a modelului Mii. Modelul urban vine alături de semnătura Mango, un celebru lanţ de articole vestimentare feminine.

SEAT va profita de evenimentul 080 Barcelona Fashion, desfăşurat în perioada 27-31 ianuarie, pentru a dezvălui o ediţie specială a modelului Mii, dezvoltată împreună cu retailerul de vestimentaţie feminină Mango.

Cunoscuţi şi publicului din România, cei de la Mango au încercat să îşi pună amprenta asupra ambelor variante de caroserie ale modelului spaniol. Versiunea „Mii by Mango” se va vinde în toată Europa, însă în Marea Britanie va fi promovată ca o echipare de top.

Exteriorul va fi disponibil în două nuanţe de caroserie, Deep Black şi Nude White, ambele condimentate cu jante de 15 inch, din aliaj, finisate în culoarea gri închis. Pentru a individualiza cât mai bine ediţia specială, apar logo-urile Mii by Mango la nivelul montanţilor, precum şi o linie laterală nouă.

Esential 15 inch este dimensiunea jantelor oferite pe Seat Mii by Mango.
Interiorul aduce un volan şi un schimbător îmbrăcat în piele, precum şi scaune cu tapiţerie Alcantara pe ale căror tetiere a fost inscripţionat acelaşi logo „Mii by Mango”.
Nu lipsesc inserţiile din plastic vopsit în culoarea caroseriei.

Şi echiparea versiunii este una specială. Clienţii vor primi oglinzi electrice încălzite, airbaguri frontale şi laterale, ABS, ESC, aer condiţionat, sistemul multimedia Seat Portable System live, geamuri electrice, o priză de 12V instalată pentru pasagerii faţă şi o funcţie de asistenţă la plecarea din rampă.

Seat nu a făcut publice preţurile, însă a declarat că primele livrări vor începe în vara acestui an.

Comentarii (3)

  • Din nou clasa MINI. MINI, deja imi suna amarca MINI, adica apremium. Dar nu, se pare ca asa zisul MINI nu are concurent direct pt clasa MINI, dar in schimb are Aston Martin si anume modelul care incurand va deveni legenda, anume Cygnet, ne mai vorbind de faptul ca se manevreaza rapid si usor in mediul urban si ofera un nivel de stabilitate pe autostrada de neimaginat pentru un vehicul de talia sa. Dinamica uimitoare se datoreaza si ea noului tip de sasiu, suspensiilor si directiei inovatoare, precum si aerodinamicii superioare.
    4 8
  • cristi
    pacat ca nu se importa si la noi SEAT Mii. na, porsche...
    1 1
  • Mananci calule malai ?

    Nu prea vad pitipoancele mergand cu un carabus din asta. Mai degraba cu un X6. Cam la asta viseaza toate.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru