Seat nu bate pasul pe loc: a înregistrat denumirea "Born" pentru viitorul model electric

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Joi, 03.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat se pregătește de ofensiva electrică și înregistrează denumirea "Born". Debutul acestui model ar urma să aibă loc în 2021-2022.

Luna trecută, SEAT a demarat un concurs prin intermediul căruia fanii erau rugați să găsească un nume pentru viitorul lor SUV. Concursul a trecut în faza a doua, iar 9 nume au fost selectate: Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco și Teide.

În tot acest timp, Seat nu a bătut pasul pe loc și a înregistrat denumirile "Born", "e-Born" și "Born-e". Toate aceste nume derivă din El Born, o zonă foarte populară din Barcelona, iar unul dintre ele ar urma să fie folosit pentru botezul unui model 100% electric. Totodată, Seat a renunțat la tradiție și a înregistrat o denumire care nu reprezintă un oraș sau o regiune din Spania.

Urmareste Automarket
Planurile ibericilor cu privire la o gamă de modele electrice sunt clare în acest moment.
În 2019 vom vedea o versiune de serie a lui e-Mii, iar în 2021-2022 vom asista la debutul lui "Born". În prezent, Seat e-Mii Concept este folosit într-un program de tip ride-sharing. Ibericul are un motor de 82 de cai putere și oferă o autonomie de circa 160 de kilometri. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 11.3 secunde, viteza maximă se oprește la 128 km/h, iar bateriile se încarcă la 80% în doar 30 de minute.

Dar până vom asista la debutul ofensivei electrice, Seat anunță că în 15 octombrie vom face cunoștință cu noul lor SUV. Acesta o să fie disponibil într-o configurație cu 5 și 7 locuri și va fi poziționat peste Ateca.

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru