Șeful Alfa Romeo confirmă lansarea unui SUV de dimensiuni subcompacte

de Alexandru Monenciu
Luni, 08.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Phillipe Imparato, anunță un viitor SUV de dimensiuni subcompacte. Potrivit presei din Peninsulă, acesta ar putea fi denumit Brennero.

După o lungă perioadă de așteptare, Alfa Romeo Tonale este programat să debuteze anul viitor. Acum, șeful producătorului din Torino anunță că brand-ul pe care îl conduce pregătește lansarea unui SUV de dimensiuni subcompacte, care să fie poziționat sub Tonale.

Potrivit presei italiene, va fi denumit Brennero după o trecătoare montană din nordul Italiei.

Noul SUV Alfa Romeo ar putea fi produs în Polonia și bazat pe arhitectura eCMP, care îi va permite să aibă atât propulsoare hibrid cât și versiune pur electrică. Desigur, informațiile nu au fost confirmate, încă, de reprezentanții producătorului italian.

Recent, șeful Alfa Romeo a confirmat, de asemenea, că primul model electric al mărcii va fi lansat în 2024.

via Automotive News (înreg.)

Comentarii (2)

  • Seriff
    Ce a fost si ce a ajuns aceasta marca, urat mai e ''progresul''
    7 1
  • Marca cu cele mai multe renașteri, reveniri, din ultimii 30 de ani, deocamdată au două modele mari și late, frumoase, dar care n-au rupt gura târgului nici la început, darămite acum, dar în 2024, 2027, vor face și drege, apoi trec pe electric, vor rupe piața .
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru