SUV subcompact

Luni, 08 Noiembrie 2021 | Industrie

Șeful Alfa Romeo confirmă lansarea unui SUV de dimensiuni subcompacte

Șeful constructorului italian de automobile, Jean-Phillipe Imparato, anunță un viitor SUV de dimensiuni subcompacte. Potrivit presei din Peninsulă, acesta ar putea fi denumit Brennero.
Luni, 11 Mai 2020 | Modele noi

SsangYong Tivoli primește o motorizare nouă: 1.2 litri benzină cu trei cilindri și 128 de cai putere

SUV-ul SsangYong Tivoli va fi disponibil cu o motorizare turbo pe benzină de 1.2 litri. Propulsorul pregătit de constructorul asiatic are trei cilindri și dezvoltă 128 CP și 230 Nm.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Toyota vrea creșterea cu 30% a vânzărilor din Europa: constructorul mizează pe noul SUV subcompact ce va fi lansat în 2020

Toyota vrea să-și crească vânzările din Europa cu 30%, până în 2025, iar pentru acest obiectiv va miza pe noul său SUV subcompact ce va fi lansat în acest an.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Industrie

Volkswagen T-Cross va avea o producție anuală de 500.000 de unități: “Segmentul SUV-urilor subcompacte se va dubla în următorii 10 ani”

Volkswagen speră că viitorul model T-Cross va avea o contribuție semnificativă la majorarea vânzărilor pe segmentul SUV-urilor subcompacte. Nemții consideră că acest segment va avea o cotă de piață dublă în următorii 10 ani.
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 | Concepte

A sunat ceasul deșteptător pentru Volkswagen: germanii vor lansa T-Cross, conceptul un SUV mic, rival al lui Nissan Juke

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Volkswagen ia o decizie care s-a lăsat îndelung așteptată: lansarea unui SUV de clasă mică, rival al lui Nissan Juke și Renault Captur.

Tag-uri similare

Nissan Juke, Volkswagen T-Roc, Volkswagen T-Cross, suv mic, SUV subcompact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru