Volkswagen T-Roc

Sambata, 04 Februarie 2023 | Economic

Peugeot 208 detronează VW Golf în topul celor mai vândute mașini în Europa. Dacia Sandero, pe locul doi

Vânzările de mașini noi înregistrate în 2022 au adus un nou lider în Europa: Peugeot 208. Francezul a detronat Volkswagen Golf după o domnie de 14 ani. Dacia Sandero s-a plasat pe locul doi.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Intern

Volkswagen România lansează un abonament lunar pentru Golf și T-Roc: fără avans, cu Casco, revizii și pneuri de iarnă incluse

Volkswagen România a lansat un abonament lunar de 267 de euro pentru Golf și de 369 de euro pentru T-Roc, care nu necesită plata unui avans și include asigurare Casco, revizii gratuite și un set de pneuri de iarnă cu spațiu de depozitare.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Modele noi

Povestea din spatele lui Volkswagen T-Roc Cabrio: "Ideea unui SUV cu plafon retractabil a venit ca urmare a succesului înregistrat de T-Roc"

Succesul înregistrat de Volkswagen T-Roc a dus la apariția unei versiuni cu plafon retractabil. Noul CUV (Cabriolet Utility Vehicle) T-Roc Cabrio, așa cum l-au botezat nemții, este disponibil doar cu motorizări pe benzină și poate fi comandat și în România.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen nu exclude lansarea unei versiuni plug-in hybrid pentru T-Roc: "Depinde dacă va exista cerere"

Volkswagen nu exclude varianta lansării unei versiuni plug-in hybrid pentru SUV-ul T-Roc, în funcție de cererea care va exista pentru un astfel de model.
Joi, 12 Martie 2020 | Intern

Volkswagen T-Roc Cabrio poate fi comandat în România: prețurile pornesc de la 24.700 de euro

Volkswagen a publicat prețurile pentru noul T-Roc Cabrio. Pe piața din România, SUV-ul cu plafon soft-top poate fi comandat începând cu 24.700 de euro.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault exclude lansarea unui nou SUV subcompact: "Noul Captur combină prețul mic al lui Volkswagen T-Cross cu calitatea lui T-Roc"

Renault nu va lansa un nou SUV în segmentul subcompact, întrucât consideră că noua generație Captur poate îmbina într-un singur model prețul mai mic al lui Volkswagen T-Cross cu "calitatea percepută" a lui T-Roc.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Modele noi

Noutăți în gama Volkswagen T-Roc: motor diesel de 2.0 litri și 190 CP, pachet de design Black Style și sistem audio de 300 W

Volkswagen T-Roc poate fi comandat din această lună și cu un motor diesel TDI de 2.0 litri și 190 de cai putere. În plus, clienții au la dispoziție un nou pachet de design Black Style și un sistem audio de 300 W.
Joi, 14 Februarie 2019 | Modele noi

Prima schiță cu viitorul Volkswagen T-Roc R: SUV-ul de performanță va fi prezentat la Geneva

Volkswagen a publicat prima schiță cu viitorul T-Roc R. SUV-ul de performanță pregătit de nemți va miza pe un motor pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere puțin peste 300 CP.
Duminica, 25 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are probleme neobișnuite cu livrările lui T-Roc: mii de unități, blocate într-un port din Portugalia din cauza unei greve

Câteva mii de unități Volkswagen T-Roc au fost blocate începând din 5 noiembrie într-un port din Portugalia, ca urmare a unei greve inițiate de muncitorii din doc.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc Convertible: SUV-ul decapotabil va fi lansat în 2019

În 2019, fanii SUV-urilor Volkswagen vor face cunoștință cu T-Roc Convertible. Versiunea decapotabilă a modelului german va fi asamblată începând cu 2020 în cadrul fabricii din Osnabruck.
Sambata, 04 August 2018 | Intern

Un nou motor diesel pentru Volkswagen T-Roc: 1.6 TDI de 115 CP. În România, de la 19.800 de euro

O nouă motorizare diesel este disponibilă pentru SUV-ul Volkswagen T-Roc. Clienții vor putea alege acum unitatea de 1.6 litri TDI de 115 cai putere. Versiunea nu va fi oferită și cu un sistem de tracțiune integrală.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 18 Mai 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc R este tot mai aproape de debut: SUV-ul constructorului german va avea peste 300 CP

Volkswagen își dorește un SUV de performanță, iar micuțul T-Roc este candidatul perfect. Conform surselor, viitorul T-Roc R ar urma să debuteze până la finalul anului și va avea un caracter dinamic îmbunătățit.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Tuning

T-Roc, preparat de ABT: 228 CP și jante de 20 de inch pentru cel mai mic SUV Volkswagen

Volkswagen T-Roc echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri a primit un pachet de performanță din partea tunerului ABT. În urma modificărilor, SUV-ul constructorului german dezvoltă 228 de cai putere și 360 Nm.
Luni, 26 Februarie 2018 | Modele noi

Volkswagen T-Roc Cabrio: germanii confirmă versiunea decapotabilă a SUV-ului de clasă mică

Volkswagen va dezvălui în 2020 o versiune decapotabilă a SUV-ului T-Roc ca parte a strategiei de a avea o gamă de 20 de SUV-uri și anticipează o producție de 20.000 de unități pe an.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Siguranta

Cele mai sigure mașini lansate în 2017: Volkswagen, Volvo, Opel și Subaru își împart premiile

Euro NCAP a publicat astăzi cele mai sigure mașini testate în cele 6 categorii interne în cursul anului 2017. Volkswagen adună trei premii, Volvo are cel mai mare punctaj, iar Opel și Subaru completează onorabil lista premianților.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 8 modele au primit 5 stele. Printre ele se numără Volvo XC60, Volkswagen T-Roc, Skoda Karoq și Seat Arona

Ultima sesiune de teste de siguranță Euro NCAP a adus câte 5 stele pentru 8 modele: Volvo XC60, Citroen C3 Aircross, Mitsubishi Eclipse Cross, Opel Crossland X, Skoda Karoq, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Polo și Seat Arona.
Joi, 28 Septembrie 2017 | Intern

Noul SUV Volkswagen T-Roc este disponibil pentru precomandă: prețurile pentru piața din România pleacă de la 16.900 de euro cu TVA

Volkswagen a demarat campania de precomenzi pentru noul T-Roc. Pentru început, cel mai nou SUV al producătorului german poate fi comandat exclusiv online.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen T-Roc R-Line: SUV-ul german primește elemente sportive

Volkswagen T-Roc a primit pachetul R-Line care include câteva noutăți estetice pentru un caracter mai sportiv, însă motorizările rămân aceleași ca în cazul versiunii de bază.
Miercuri, 23 August 2017 | FRANKFURT 2017

Volkswagen T-Roc: fratele mai mic al lui Tiguan a fost prezentat oficial

Volkswagen a prezentat noul SUV T-Roc. Fratele mai mic al lui Tiguan are un look ceva mai agresiv, un interior preluat din gama constructorului german și va putea fi admirat în "carne și oase" în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salonul Auto Geneva, Jeep, Salon Auto Geneva, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Audi TT, Geneva 2014, Renault Twingo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru