Volkswagen România lansează un abonament lunar pentru Golf și T-Roc: fără avans, cu Casco, revizii și pneuri de iarnă incluse

de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen
Miercuri, 10.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen România a lansat un abonament lunar de 267 de euro pentru Golf și de 369 de euro pentru T-Roc, care nu necesită plata unui avans și include asigurare Casco, revizii gratuite și un set de pneuri de iarnă cu spațiu de depozitare.

Volkswagen a anunțat în această săptămână lansarea unui program de tip leasing operațional pentru hachback-ul compact Golf și pentru SUV-ul T-Roc.

Principalul avantaj al noului program este că utilizatorul trebuie să plătească doar un abonament fix lunar: 267 de euro pentru Golf și 369 de euro pentru T-Roc. Clientul nu trebuie să plătească niciun avans și nu se ocupă de înmatricularea mașinii sau de vânzarea ulterioară.

În plus, toate beneficiile asociate cu utilizarea propriu-zisă a mașinii sunt incluse. Astfel, asigurarea Casco și vizitele la service sunt incluse în abonamentul lunar, iar Volkswagen oferă și un set de pneuri de iarnă și un spațiu pentru depozitarea acestora în siguranță.

Abonamentele se încheie pe o perioadă contractuală de doi ani, la un rulaj de 15.000 de kilometri pe an, iar după încheierea perioadei clientul poate opta pentru prelungirea abonamentului, caz în care va primi o mașină nouă.

Abonamentul de 267 de euro pentru Golf este valabil pentru echiparea Trendline cu motor pe benzină TSI de un litru și 115 CP, care are un preț recomandat de 18.600 de euro. Între timp, abonamentul de 369 de euro pentru T-Roc este valabil pentru echiparea Base cu același motor la un preț recomandat de 20.076 de euro.

Pentru detalii suplimentare, clienții interesați pot solicita o ofertă personalizată pe site-ul Volkswagen.

Via Volkswagen

Comentarii (5)

  • Foarte bine. Nu este prima companie cu asa oferta dar este bine ca exista.

    De asta se vorbeste cand se spune ca multi renunta la a cumpara masini, despre faptul ca se pot inchiria din ce in ce mai usor pe termen lung sau scurt in functie de nevoi.
    8 4
  • Bogdan
    Ati decorat articolul cu o fotografie a lui Golf 8, iar oferta este valabila pentru Golf 7.
    8 4
  • Megale
    Pai asa a fost la noi mereu -abureala/vrajeala , ca sa nu spunem prosteala. Dar sa se uite si ei putin pe la reclamele de afara-Italia, Germania , cam peste tot acuma-pe praful asta , cu avans ZERO, si ratele incep de la anul din ian cu scor mai mic. Chiar acum vin din Italy - e alta lume. Sorry !
    6 1
  • Adrian
    Dupa 2 ani primesti o masina noua cu 0 km, sau o masina noua pt tine, dar folosita deja de altul pentru 2 ani?
    Si dupa 2 ani, ce face VW cu masina mea? O vinde? Pai atunci conceptul se dilueaza. Ar fi trebuit sa o inchirieze mai departe, pentru inca 2 ani. Dar cine o vrea? Nimeni. Si atunci mai merrita pt VW conceptul asta de inchiriere, daca ei valorifica masina doar 2 ani?
    2 1
  • Un fake, am cerut oferta de la 3 dealeari pt Vw Golf, niciuna nu a fost 267 euro cu tva inclus.. toate au fost peste 300 euro!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru