Noutati Volkswagen

Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Volkswagen Bettle primește două variante crossover: Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet

Volkswagen a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles două variante noi ale lui Beetle. Acestea se numesc Beetle Dune și sunt crossovere inspirate după o variantă a modelului original al nemților.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen: "Avem 430.000 de mașini de generație 2016 cu iregularități la emisiile de CO2"

Volkswagen a finalizat ancheta internă privind mașinile sale care au emisii de CO2 diferite decât cele declarate în fișa tehnică. Concernul german afirmă că sunt 430.000 de unități de generație 2016 care au această problemă.
Luni, 19 Octombrie 2015 | General

Încrederea în Volkswagen e încă la cote înalte: 65% din germani spun că VW face mașini excelente

Scandalul Volkswagen a zguduit încrederea consumatorilor în această marcă, dar un sondaj a arătat faptul că două treimi dintre germani consideră că grupul VW face mașini excelente.
Marti, 13 Octombrie 2015 | General

Leonardo DiCaprio va produce un film despre scandalul Dieselgate

Scandalul Dieselgate va ajunge pe ecranele mari, anunță englezii de la Independent. Celebrul Leonardo DiCaprio va fi producătorul unei ecranizări a cărții "Too Big To Fall", pe care o scrie în prezent Jack Ewing.
Luni, 12 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters despre Dieselgate: 3.6 milioane de mașini echipate cu motorul 1.6 TDI necesită modificări mecanice

Concernul Volkswagen va trebui să aplice modificări mecanice pentru 3.6 milioane de mașini echipate cu motoare 1.6 TDI, anunță cei de la Reuters citând Ministrul Transporturilor din Germania.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | General

Presa germană: "Nu există scuze pentru ce a făcut Volkswagen la testele de emisii"

Decizia celor de la Volkswagen Group de a utiliza un sistem de păcălire a testelor de emisii este criticată în Germania de mai multe voci importante în industria auto, titrează Reuters.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Industrie

Volkswagen: "Nu știm încă dacă softul manipulator a fost folosit și în Europa"

Reprezentanții concernului Volkswagen au confirmat că nu sunt siguri dacă motorizările care sunt vizate de scandalul Dieselgate au folosit sistemul de păcălire a testelor de emisii și în Europa.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

VW Tiguan GTE anunță viitoarea versiune hibrid plug-in: 1.9 l/100 km și panouri solare pe plafon

Volkswagen va expune în standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt primul SUV hibrid plug-in al mărcii: Tiguan GTE. Acesta din urmă este un concept, dar nu pare să fie prea departe de o variantă de serie.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Caddy Alltrack: primele imagini și informații ale variantei cross a utilitarei

Volkswagen a prezentat primele imagini și informații ale lui Caddy Alltrack, succesorul lui CrossCaddy. Noua variantă a utilitarei debutează în această săptămână la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Joi, 13 August 2015 | Autoipoteze

Volkswagen Tiguan ar putea primi o versiune coupe

Următoarea generație a lui Volkswagen Tiguan ar putea primi o variantă dezvoltată de divizia R a mărcii. Aceasta ar urma să fie varianta de performanță a gamei și să aibă o caroserie cu siluetă de coupe.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf va primi un sistem de control prin gesturi la finalul lui 2016

Volkswagen pregăteşte o actualizare importantă în gama Golf, programată să debuteze până la finalul anului 2016. Aceasta va avea un sistem multimedia care va putea fi controlat şi prin gesturi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Passat TDI Bluemotion anunţă un consum mixt de 3.7 litri la sută

Volkswagen a anunţat specificaţiile tehnice ale lui Passat Bluemotion TDI. Noul model are un motor 1.6 TDI de 120 CP cu un consum mixt de 3.7 litri la sută, cu 0.5 litri mai mic decât predecesorul său.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen: "Lucrăm la o tehnologie care va ieftini cu 66% acumulatorii pentru maşinile electrice"

Şeful departamentului de dezvoltare al Volkswagen a anunţat pregătirea unui nou tip de acumulator, care să facă bateriile maşinilor electrice mai ieftine cu până la 66% şi cu o capacitate de cinci ori mai mare.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf R400 a fost confirmat oficial pentru producţie

Şeful departamentului de dezvoltare trenuri de propulsie de la Volkswagen, Dr. Heinz-Jakob Neusser, a confirmat lucrările de dezvoltare ale variantei de serie a lui Golf R400, o versiune de 400 CP a compactei germane.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Transporter a ajuns la a şasea generaţie

Volkswagen a prezentat noua generaţie Transporter, care poartă codul T6. Aceasta debutează la 65 de ani de la apariţia primului model.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen lucrează la o variantă 100% electrică a înlocuitorului celebrului Bulli

Celebrul Bus de la Volkswagen ar putea primi un succesor modern, echipat cu un sistem de propulsie 100% electric şi construit pe platforma MQB, titrează englezii de la AutoExpress citând surse din cadrul companiei.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea renunţa la varianta cu 3 uşi a lui Polo

Volkswagen ar putea scoate din producţie varianta cu trei uşi a lui Polo odată cu lansarea următoarei generaţii, titrează Automotive News citând surse din cadrul companiei.
Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Passat Alltrack ajunge la a doua generaţie

Volkswagen a prezentat varianta Alltrack a noii generaţii Passat. Modelul este bazat pe caroseria Variant şi are în standard tracţiune integrală. Debutul public are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.

Tag-uri similare

Volkswagen, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Amarok, VW Amarok, utilitara Volkswagen, Amarok SingleCab, autovehicule comerciale Volkswagen, Volkswagen Amarok SingleCab, VW Amarok SingleCab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru