Noutati Volkswagen

Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen confirmă dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri. Modelul respectiv va fi mai mare decât un Tiguan, spune sursa citată.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo R vine la Geneva în versiunea de serie

Volkswagen va prezenta versiunea de serie a lui Polo R la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi echipat cu o versiune de 225 CP a motorului care anima Golf VI GTI.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Seara Grupului Volkswagen

Concernul Volkswagen a organizat o prezentare separată în care a expus noutăţile celor zece mărci pe care le are în portofoliu. Iată principalele modele noi.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf GTI Concept, imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale ale noului Golf GTI Concept. Modelul este oferit în două versiuni de putere, 220 şi 230 CP.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf BlueMotion Concept, cel mai economic Golf din istorie

Volkswagen a prezentat o versiune BlueMotion a noului Golf, care are un consum mediu de numai 3.2 litri la sută. Pentru moment, vorbim despre un concept, dar o versiune de serie este aşteptată în 2013.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului

Primele imagini ale conceptului care prefigurează viitorul Golf VII GTI au fost publicate pe internet. Conceptul va fi prezent la Salonul Auto de la Paris, iar versiunea de serie vine în 2013.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Amarok primeşte motoare mai puternice şi alte noutăţi pentru generaţia 2013

Odată cu inceperea producţiei lui Amarok Cabină Dublă la fabrica din Hanovra, cei de la Volkswagen au anunţat o serie de noutăţi în gama sa de vehicule utilitare odată cu generaţia 2013.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! este oferit şi cu o transmisie robotizată

Volkswagen oferă o transmisie robotizată în gama Up!, botezată ASG. Unitatea are cinci trepte şi poate funcţiona atât în modul automat, cât şi în modul secvenţial.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va debuta la Berlin pe 4 septembrie

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Golf va fi expusă la Neue Nationalgalerie din Berlin, Germania, înainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Cabrio va debuta la finele anului

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat debutul versiunii decapotabile a lui Beetle pentru finele anului 2012. Pe piaţa din SUA, modelul va fi oferit alături de trei motorizări.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo Blue GT: 140 CP şi 4.6 litri la sută

Volkswagen a prezentat Polo Blue GT, primul model din gamă echipat cu sistemul de dezactivare a cilindrilor. Acesta are un motor 1.4 TSI de 140 CP care are un consum mediu de 4.6 litri la sută.
Vineri, 01 Iunie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Fender Edition debutează la Leipzig

Volkswagen lansează Beetle Fender Edition la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul are un motor 2.0 TSI de 200 CP, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch şi un sistem audio Fender de 400W.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Scirocco GTS revine pe piaţă după 30 de ani

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Leipzig versiunea GTS a lui Scirocco. Denumirea Scirocco GTS nu a mai fost prezentă în gama Volkswagen de trei decenii.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen CC R-Line, primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a dezvoltat un pachet R-Line pentru modelul CC. Nemţii i-au aplicat unui Volkswagen CC 2.0 TSI un kit estetic discret şi un pachet de dotări.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Touran va fi mai uşor şi mai eficient din 2014

Volkswagen vrea să-l facă pe viitorul Touran unul dintre cele mai eficiente modele din segmentul său, anunţă nemţii de la Auto Motor und Sport.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo este oferit şi cu pachetul R Line

Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R Line pentru gama Polo. Pachetul vine în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP şi este oferit pentru ambele versiuni de caroserie ale lui Polo.
Joi, 22 Martie 2012 | Industrie

Volkswagen pregăteşte o marcă low-cost pentru pieţele emergente

Volkswagen pregăteşte o marcă low-cost pentru pieţele emergente, care va vinde maşini de 5000 de euro. Noua marcă ar putea fi construită alăuturi de un partener chinez.
Vineri, 09 Martie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle primeşte încă două motoare: 1.6 TDI şi 1.4 TSI

Gama Volkswagen Beetle este disponibilă acum alături de două motorizări noi - 1.6 TDI de 105 CP şi 1.4 TSI de 160 CP.
Marti, 21 Februarie 2012 | Autoipoteze

Volkswagen l-ar putea înlocui pe Phaeton peste trei ani

O sursă din cadrul mărcii Volkswagen a anunţat faptul că înlocuitorul lui Phaeton a primit aprobarea pentru producţie. Modelul este aşteptat să debuteze în termen de trei ani.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Volkswagen a adus E-Bugster şi Jetta hibrid la Detroit

Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune electrică a lui Beetle şi o versiune hibridă a lui Jetta. Pentru moment, ambele vehicule sunt concepte, dar Jetta Hybrid va debuta în SUA până la jumătatea acestui an.

Tag-uri similare

Volkswagen, modele noi Volkswagen, noutati Volkswagen, Amarok, VW Amarok, utilitara Volkswagen, Amarok SingleCab, autovehicule comerciale Volkswagen, Volkswagen Amarok SingleCab, VW Amarok SingleCab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru