Volkswagen Polo este oferit şi cu pachetul R Line

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R Line pentru gama Polo. Pachetul vine în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP şi este oferit pentru ambele versiuni de caroserie ale lui Polo.

Volkswagen a lansat pachetul R Line pentru Polo pe anumite pieţe. Vorbim de un pachet estetic interior şi exterior pentru subcompacta din Wolfsburg, care include o serie de accesorii speciale. Pachetul R Line a fost anunţat de importatorul Volkswagen în Regatul Unit, unde este oferit doar în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP. Cel mai probabil, pachetul R Line pentru Polo va fi disponibil doar în compania acestei motorizări pe toate pieţele pe care este oferit. La nivelul exteriorului, pachetul R Line include un set de jante din aliaj "Mallory" de 16 inch, o nouă bară faţă, o bară spate cu un design diferit, o grilă faţă R Line şi un set de praguri laterale.

Pachetul R Line pentru Polo aduce un interior mai sportiv, incluzând un volan îmbrăcat în piele, un set de ornamente interioare pentru praguri, un set de pedale sport din aluminiu, tapiţerie Kyalami şi scaune sport pentru locurile din faţă. În standard, Polo R Line are un sistem audio cu şase difuzoare, conectat unităţii RCD 310 cu conectivitate MP3, aer condiţionat, computer de bord multifuncţional şi oglinzi laterale încălzite, cu reglare electrică.

Clienţii lui Polo R Line 1.2 TSI pot înlocui transmisia manuală cu şase trepte oferită standard cu o unitate DSG.

Clienţii Volkswagen pot achiziţiona separat pachetele R Line pentru interior sau pentru exterior, acestea având un preţ diferit în funcţie de nivelul de echipare ales. Importatorul Volkswagen în România nu a anunţat încă preţul acestor pachete pentru Polo. Subcompacta din Wolfsburg are un preţ de pornire de 11.496 euro cu TVA inclus pe piaţa din România pentru versiunea 1.2 MPI 60 CP Trendline. Versiunea 1.2 TSI a lui Polo pleacă de la 14.641 de euro cu TVA inclus alături de nivelul de echipare Comfortline şi transmisia mnuală cu şase trepte. Alături de o transmisie DSG, versiunea 1.2 TSI de 105 CP a lui Polo cu cinci uşi pleacă de la 15.847 de euro cu TVA inclus.

Via | Germancarscene | VolkswagenUK

Comentarii (8)

  • abc
    un jeg la pret de te doare capul
    8 16
  • ****
    Nu e un pret cam mare ????.......Bine automarket ca ingrosati testul"Clienţii Volkswagen pot achiziţiona separat pachetele R Line pentru interior sau pentru exterior, acestea având un preţ diferit în funcţie de nivelul de echipare ales".......deci pe un 1.2 tsi alaturi de o transmisie dsg dai 15841 euro+ pachetul R Line care cred ca costa aproximativ 2000 euro un cost total de 18000 euro .......pai la banii astia cumpar un suzuki Suwift sport si mai raman si cu banii in portofel
    5 11
  • bbb
    mai bine iti vezi tu de jegu' tau...
    8 10
  • eii usor aveti grija ce vb ca fanii va penalizeaza...ce naiba cum sa le jignesti cutia lor cu forme rotunde si dreptunghiul cu colturi rotunde???e super arata bine si are un pret imbatabil...pentru trepenatii din tara!
    14 13
  • eii usor ca intrat edi si va recomanda el o alfa mito cu motor 0.9 la 18k euro ca tocmai ce a a debutat!
    10 5
  • BaditzaEx
    mai degraba
    Mitsubishi Colt Ralliart cu 150cp, sau un Fiat Bravo, Clio Rs...variante N , mult mai bune ;)
    8 7
  • La banii astia iti iei 730d din 2004 si e la ani lumina de Polo chiar daca
    e mai vechi.
    2 7
  • Bogdan
    Aici ar trebui sa expuna pareri cei care au mers cu masinile astea de care vorbesc, ca sa poate face comparatie.
    Altfel ... de huiduieli ca pe stadion sunt satul.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru