VW Polo

Vineri, 08 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen Polo Robust: versiune de teren pentru fermieri

Volkswagen a lansat oficial noul Polo Robust, o versiune specială de teren creată pentru fermieri. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Brazilia.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Modele noi

Prima imagine a noului Volkswagen Polo facelift anunță o digitalizare extinsă

Volkswagen Polo se pregătește de un binemeritat facelift, anunțat pentru data de 22 aprilie. Modelul german trădează o parte din modificările estetice cu un teaser oficial.
Vineri, 18 August 2017 | Modele noi

Skoda se adaptează la epoca modernă: SUV-ul Karoq este primul model al mărcii cu ceasuri de bord digitale

Skoda pune mâna pe instrumentarul digital de bord prezent de ceva vreme în gama Volkswagen și Audi. Prima apariție a acestuia va avea loc pe SUV-ul Karoq, înlocuitorul lui Yeti.
Vineri, 16 Iunie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul VW Polo, dezvăluit înainte de termen: primele imagini cu noua generație a modelului german

Volkswagen Polo va fi prezentat de marca germană în cursul zilei de astăzi. Până atunci, avem deja două imagini care trădează liniile generale ale modelului de clasă mică.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea renunţa la varianta cu 3 uşi a lui Polo

Volkswagen ar putea scoate din producţie varianta cu trei uşi a lui Polo odată cu lansarea următoarei generaţii, titrează Automotive News citând surse din cadrul companiei.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo BlueMotion: 1.563 kilometri cu un plin

Cei de la Volkswagen au parcurs un traseu de 1.563 de kilometri la bordul unui Polo BlueMotion cu un consum mediu de numai 2.9 litri la sută, consumând doar un rezervor de carburant.
Joi, 12 Iulie 2012 | O lume nebuna

Flintstone-mobilul nu a primit aprobarea de a circula pe şoselele din Germania

Un german pasionat de serialul de desene animate "Familia Flintstone" şi-a transformat maşina într-o replică funcţională a celebrului model preistoric, dar a fost refuzat de autorităţile germane la omologarea pentru circulaţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo Blue GT: 140 CP şi 4.6 litri la sută

Volkswagen a prezentat Polo Blue GT, primul model din gamă echipat cu sistemul de dezactivare a cilindrilor. Acesta are un motor 1.4 TSI de 140 CP care are un consum mediu de 4.6 litri la sută.
Vineri, 18 Mai 2012 | Concepte

Volkswagen Polo R WRC Street Concept - ultimul pas către viitorul Polo R

Viitorul Volkswagen Polo R este prefigurat la Festivalul de la Wörthersee de conceptul Polo R WRC Street: 220 de cai putere, mai mult decât Golf GTI!
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo este oferit şi cu pachetul R Line

Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R Line pentru gama Polo. Pachetul vine în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP şi este oferit pentru ambele versiuni de caroserie ale lui Polo.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Miercuri, 05 Octombrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Polo ar putea primi şi o versiune hibridă

Oficialii Volkswagen au declarat în cadrul unui interviu că prezenţa hibrizilor plug-in în segmentele B şi C este "necesară", iar Polo şi Golf sunt primii candidaţi pentru noua tehnologie.
Joi, 24 Februarie 2011 | GENEVA 2011

Primele imagini ale conceptelor Volkswagen desenate de Giugiaro

Casa de design Giugiaro a desenat primele concepte pentru noul său proprietar - Concernul Volkswagen. Cele două modele din imagini ar putea reprezenta o ipoteză de design pentru viitoarele Polo şi Scirocco.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Premieră: VW Group a vândut 7 milioane de unităţi într-un an

Concernul Volkswagen aniversează un record al vânzărilor în 2010, reuşind să atingă valoarea istorică de 7.000.000 unităţi livrate la nivel global.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mazda: "Trebuie să atingem nivelul de calitate al Volkswagen"

Peter Birtwhistle, designerul şef al centrului de cercetare şi dezvoltare Mazda, a declarat că modelele pe care le creează trebuie să atingă nivelul de calitate percepută al VW cât de curând posibil.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Concept, Geneva, WRC, Bugatti, Salonul Auto Geneva, Golf, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru