Noul Volkswagen Polo Robust: versiune de teren pentru fermieri

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat oficial noul Polo Robust, o versiune specială de teren creată pentru fermieri. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Brazilia.

Filiala din Brazilia a mărcii Volkswagen a prezentat o versiune ceva mai neobișnuită pentru Polo. Mai exact, noua versiune se numește Polo Robust și este o mașină de teren concepută pentru fermierii din statul sud-american. De altfel, noul model poate fi considerat succesorul lui Polo Cross, care a fost și acesta conceput pentru teren accidentat.

Față de un Polo obișnuit, versiunea Robust primește o suspensie înălțată pentru o gardă la sol mai înaltă, precum și jante de oțel de 15 inch cu capace negre și încălțate în anvelope de teren accidentat. Divizia braziliană a mărcii germane spune că a colaborat special cu fermieri locali pentru dezvoltarea noului model.

Tot la exterior sunt vizibile și bare de protecție noi, precum și stopuri fumurii și o inscripție Robust vizibilă sub sigla Volkswagen.

Noul Polo Robust este disponibil cu două pachete exclusive. Primul pachet aduce scaune îmbrăcate în huse din vinil, covoare de cauciuc și o protecție specială pentru grilă.

Cel de-al doilea pachet adaugă o protecție de cauciuc pentru portbagaj, precum și un cârlig de remorcare.

Sub capota noului Polo Robust se regăsește un motor pe benzină de 1.0 litri care dezvoltă 84 de cai putere și un cuplu de 101 Nm. Motorul este cuplat exclusiv la o cutie manuală cu 5 trepte, iar acesta mai poate fi alimentat și cu etanol.

Noul Volkswagen Polo Robust este disponibil exclusiv în Brazilia.

via Volkswagen

Comentarii (7)

  • Robust cu motor de 1 litru benzina:)
    22 8
  • Banditos
    Si pana acum pentru cine era VW?
    13 21
  • Seriff
    :))))) Polo pentru fermieri?
    Parca ii vad pe aia din Brazilia cand se intreaba ce masina sa isi cumpere la ferma, Polo e prima varianta care le vine in cap:))
    17 6
  • Diana Șosoacă
    Robusteţe te ador,
    Fără tine simt că.....
    4 16
  • Si ptr drumurile din Bucuresti este perfect! :)) :))
    11 3
  • Mircea Badea
    bravo, in sfarsit e incadrata corect o masina "suspendata". pt fermieri!
    3 14
  • S-ar vinde ca pâinea calda la țăranii români. Și nu ma refer cei care lucrează în agricultură.
    5 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru