Modele noi Volkswagen

Marti, 17 Noiembrie 2015 | Modele noi

Volkswagen Bettle primește două variante crossover: Beetle Dune și Beetle Dune Cabriolet

Volkswagen a lansat la Salonul Auto de la Los Angeles două variante noi ale lui Beetle. Acestea se numesc Beetle Dune și sunt crossovere inspirate după o variantă a modelului original al nemților.
Luni, 16 Noiembrie 2015 | Industrie

Grupul Volkswagen: "Avem 430.000 de mașini de generație 2016 cu iregularități la emisiile de CO2"

Volkswagen a finalizat ancheta internă privind mașinile sale care au emisii de CO2 diferite decât cele declarate în fișa tehnică. Concernul german afirmă că sunt 430.000 de unități de generație 2016 care au această problemă.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen MultiVan PanAmericana Concept, o utilitară dedicată motocicliștilor

Volkswagen a prezentat la Frankfurt conceptul MultiVan PanAmericana. Acesta este o variantă modificată a utilitarei din oferta producătorului german și este capabilă să primească o motocicletă în portbagaj.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

VW Tiguan GTE anunță viitoarea versiune hibrid plug-in: 1.9 l/100 km și panouri solare pe plafon

Volkswagen va expune în standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt primul SUV hibrid plug-in al mărcii: Tiguan GTE. Acesta din urmă este un concept, dar nu pare să fie prea departe de o variantă de serie.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Volkswagen Caddy Alltrack: primele imagini și informații ale variantei cross a utilitarei

Volkswagen a prezentat primele imagini și informații ale lui Caddy Alltrack, succesorul lui CrossCaddy. Noua variantă a utilitarei debutează în această săptămână la Salonul Auto de la Frankfurt.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Volkswagen amână lansarea următoarei generații Phaeton

Lansarea înlocuitorului lui Volkswagen Phaeton, nava amiral a mărcii din Wolfsburg, a fost amânată din nou, titrează Automotive News citând surse din cadrul mărcii.
Joi, 13 August 2015 | Autoipoteze

Volkswagen Tiguan ar putea primi o versiune coupe

Următoarea generație a lui Volkswagen Tiguan ar putea primi o variantă dezvoltată de divizia R a mărcii. Aceasta ar urma să fie varianta de performanță a gamei și să aibă o caroserie cu siluetă de coupe.
Joi, 09 Iulie 2015 | Modele noi

Volkswagen va lansa două noi SUV-uri în gamă

Volkswagen a confirmat planurile de a lansa două SUV-uri noi în gama sa. Acestea vor fi încadrate în gamă în jurul lui Tiguan.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Volkswagen Golf 2.0 TDI stabilește un record de consum în SUA: 2.89 litri la sută

Volkswagen a stabilit un record de consum în SUA cu un Golf 2.0 TDI Clean Diesel. Modelul a obținut un consum de 2.89 litri la sută pe o călătorie de peste 13.000 de kilometri.
Miercuri, 03 Iunie 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf TSI BlueMotion: motor 1.0 benzină de 115 CP și consum de 4.3 litri la sută

Volkswagen a introdus o nouă versiune BlueMotion în gama Golf, echipată cu un motor pe benzină cu 3 cilindri de un litru și 115 CP. Acesta se numește Golf TSI BlueMotion și a devenit cel mai eficient Golf alimentat cu benzină oferit vreodată, cu 4.3 litri la sută consum mixt.
Marti, 26 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf va primi un sistem de control prin gesturi la finalul lui 2016

Volkswagen pregăteşte o actualizare importantă în gama Golf, programată să debuteze până la finalul anului 2016. Aceasta va avea un sistem multimedia care va putea fi controlat şi prin gesturi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Volkswagen Passat TDI Bluemotion anunţă un consum mixt de 3.7 litri la sută

Volkswagen a anunţat specificaţiile tehnice ale lui Passat Bluemotion TDI. Noul model are un motor 1.6 TDI de 120 CP cu un consum mixt de 3.7 litri la sută, cu 0.5 litri mai mic decât predecesorul său.
Vineri, 24 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Golf R400 a fost confirmat oficial pentru producţie

Şeful departamentului de dezvoltare trenuri de propulsie de la Volkswagen, Dr. Heinz-Jakob Neusser, a confirmat lucrările de dezvoltare ale variantei de serie a lui Golf R400, o versiune de 400 CP a compactei germane.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen Transporter a ajuns la a şasea generaţie

Volkswagen a prezentat noua generaţie Transporter, care poartă codul T6. Aceasta debutează la 65 de ani de la apariţia primului model.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Modele noi

Volkswagen lucrează la o variantă 100% electrică a înlocuitorului celebrului Bulli

Celebrul Bus de la Volkswagen ar putea primi un succesor modern, echipat cu un sistem de propulsie 100% electric şi construit pe platforma MQB, titrează englezii de la AutoExpress citând surse din cadrul companiei.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea renunţa la varianta cu 3 uşi a lui Polo

Volkswagen ar putea scoate din producţie varianta cu trei uşi a lui Polo odată cu lansarea următoarei generaţii, titrează Automotive News citând surse din cadrul companiei.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie

Volkswagen a publicat primele schiţe ale conceptului CC, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta prefigurează viitoarea generaţie a acestui model.
Joi, 19 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Passat Alltrack ajunge la a doua generaţie

Volkswagen a prezentat varianta Alltrack a noii generaţii Passat. Modelul este bazat pe caroseria Variant şi are în standard tracţiune integrală. Debutul public are loc în martie, la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sharan primeşte un facelift discret

Volkswagen a prezentat primele imagini ale versiunii restilizate a lui Sharan. Modelul va avea debutul public la Salonul Auto de la Geneva, iar listele de comenzi vor fi deschise în aprilie.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru