VW Jetta

Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Volkswagen a adus E-Bugster şi Jetta hibrid la Detroit

Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune electrică a lui Beetle şi o versiune hibridă a lui Jetta. Pentru moment, ambele vehicule sunt concepte, dar Jetta Hybrid va debuta în SUA până la jumătatea acestui an.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul VW Jetta

Volkswagen Jetta a fost prezentat şi în versiunea destinată pieţei din Europa. Modelul este acum mai lung cu 9 milimetri şi primeşte un design similar cu cel prezentat de echivalentul său american.
Marti, 20 Iulie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul VW Jetta, prezentat în 22 de fotografii artistice

Volkswagen a prezentat astăzi o galerie foto completă cu noua generaţie a celui mai de succes sedan al său în SUA. Noul model vine în Europa la toamnă.
Luni, 12 Iulie 2010 | Modele noi

Volkswagen a înregistrat un patent pentru viitorul Jetta Coupe

Volkswagen Jetta Coupe este cu un pas mai aproape de producţie odată cu înregistrarea unui patent pentru design-ul acestui model. În comparaţie cu conceptul, modelul prezintă o grilă faţă schimbată, proiectoare şi o evacuare finală.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Volkswagen Jetta!

Nemţii de la Volkswagen au prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Jetta. Fratele lui Golf a primit o personalitate puternică şi un design deosebit.
Marti, 08 Decembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen pregateste un concept coupe de dimensiunea lui Mercedes SL

Cei de la Volkswagen vor prezenta un nou concept in curand, care are sanse de a intra in productie. Totodata, constructorul german a confirmat lansarea unui facelift pentru Touareg, care a fost amanat in favoarea noului concept.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Recall Volkswagen din cauza unor probleme DSG

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura a cutiei DSG.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Skoda, VW, Seat, Concept, recall, Skoda Octavia, Polo, Audi A3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru