Volkswagen pregateste un concept coupe de dimensiunea lui Mercedes SL

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.12.2009
Cei de la Volkswagen vor prezenta un nou concept in curand, care are sanse de a intra in productie. Totodata, constructorul german a confirmat lansarea unui facelift pentru Touareg, care a fost amanat in favoarea noului concept.

Oficialii Volkswagen au amanat lansarea lui Touareg facelift pentru a prezenta un nou concept, de data aceasta al unui coupe. Potrivit celor de la Car&Driver, noul model va avea o lungime similara cu cea a lui Mercedes SL si exista posibilitatea introducerii acestuia in productie. Spre deosebire de conceptul Bluesport, acest coupe are sanse mult mai mari de a intra in productie.

Noul sedan de clasa medie de la Volkswagen va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles din 2011. Alaturi de acest model, cei de la VW spera sa duca vanzarile din Statele Unite ale Americii peste pragul de 800.00 de unitati pe an pana in 2018. Introducerea lui Polo sedan pe piata din America de Nord a fost si ea amanata, deoarece directorii Volkswagen vor sa studieze cum reactioneaza consumatorii americani la Ford Fiesta si Mazda2. Desi exista o tendinta globala de downsizing, exista posibilitatea ca publicul american sa nu fie atras in mod deosebit de sub-compacte si ca modele precum Polo sau Fiesta sa nu aiba succes pe aceasta piata care a fost, pana anul acesta, cea mai mare piata auto din lume.

Angajatii Volkswagen din Mexic vor avea de lucru si anul viitor, odata cu lansarea urmatorului sedan de clasa compacta de la VW, care va pastra numele Jetta.

Volkswagen Jetta va fi disponibil in continuare si in versiunea de performanta pe piata din Statele Unite ale Americii, ceea ce inseamna ca VW incearca sa atraga cat mai multi clienti printr-o gama de motorizari si dotari cat mai bogata.

Via | CarAndDriver

Comentarii (3)

  • claudiu
    vw
    faina masina
    7 0
  • mda
    mda stim....unu cu fatza de golf 6...spatele de la ce model il copiaza.....macar sa nu fie de la pollo....sa iasa un dezastru care sa se rugineasca langa un Sl......
    1 4
  • BMW
    ce-mi plac astia de la vw,de cand ma stiu ei se pregatesc sa faca ceva dar fac totul de caca
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru