Volkswagen Jetta

Luni, 15 Ianuarie 2018 | Modele noi

Noua generație Volkswagen Jetta: compacta germană primește noutăți la design, dar are șanse mici să ajungă în Europa

Volkswagen a dezvăluit la Detroit noua generație a compactei Jetta, care beneficiază de noutăți la design și de un motor TSI pe benzină de 1.4 litri și 150 CP. Modelul are însă șanse mici să ajungă în Europa din cauza vânzărilor slabe.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | Modele noi

Volkswagen va retrage Jetta din gama de modele vândute în Europa: sedanul compact a căzut victimă vânzărilor slabe

Volkswagen Jetta nu mai poate fi achiziționată din Germania, Franța și Marea Britanie, semn că producătorul german intenționează să elimine compacta din gama de modele vândute în Europa.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Cum s-a descoperit că Volkswagen frauda testele de emisii din Statele Unite

O organizație care militează pentru calitatea aerului a testat modelele Volkswagen din SUA și a descoperit discrepanțele între valorile anunțate și cele reale.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (18)

Automarket vă oferă astăzi un kit de tuning pentru Dacia Duster, dar şi pentru Volkswagen Jetta. Nu lipsesc câteva noutăţi de la SEMA Las Vegas, dar şi cea mai nouă achiziţie a poliţiei din Dubai: un Mercedes G63 AMG modificat de Brabus.
Marti, 08 Mai 2012 | Video

2xVIDEO: Două reclame scurte difuzate de Volkswagen pe piaţa din SUA

Volkswagen promovează calităţile lui Jetta şi ale lui Passat prin două spoturi publicitare ingenioase realizate de agenţia de publicitate a diviziei din Statele Unite ale Americii.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Concepte

Volkswagen a adus E-Bugster şi Jetta hibrid la Detroit

Volkswagen a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune electrică a lui Beetle şi o versiune hibridă a lui Jetta. Pentru moment, ambele vehicule sunt concepte, dar Jetta Hybrid va debuta în SUA până la jumătatea acestui an.
Luni, 26 Decembrie 2011 | Industrie

TOP 12 Cele mai vândute mașini din lume în 2011

Un model Toyota, unul Hyundai și unul al unei mărci obscure din China domină topul celor mai vândute mașini ale anului 2011 în lume.
Joi, 15 Decembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Jetta Hybrid vine la Salonul de la Detroit

Volkswagen va expune în cadrul celui mai mare salon auto american o versiune hibridă a modelului Jetta. Alături de aceasta se va afla şi un concept electric misterios
Marti, 29 Martie 2011 | General

Recall VW Jetta în SUA: claxonatul poate opri motorul

Volkswagen SUA a anunţat oficial rechemarea în service a 71.043 de unităţi, care prezintă probleme la sistemul electric. Practic, orice claxon poate opri motorul.
Duminica, 13 Februarie 2011 | Siguranta

NHTSA demarează o investigaţie asupra unor modele VW şi Audi

97.272 de automobile ce aparţin constructorilor Volkswagen şi Audi ar putea fi chemate în service ca urmare a unei probleme apărute la pompa de combustibil. Doar modelele cu propulsoare diesel sunt vizate de acest recall.
Luni, 24 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Volkswagen Jetta

Volkswagen a publicat astăzi primul spot publicitar european dedicat noii generaţii a sedanului Jetta. Reclama "vorbeşte" despre liniile fluide ale noului model.
Miercuri, 15 Decembrie 2010 | Modele noi

Noul Seat Leon soseşte în toamna lui 2011, la Frankfurt

Noua generaţie a modelului Seat Leon va debuta oficial în toamna lui 2011, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Publicul va face cunoştinţă doar cu varianta SC, în trei uşi, derivatul cu cinci uşi fiind programat abia în 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 | Modele noi

Noul Volkswagen Jetta va costa 15.968 de euro în România

Volkswagen Jetta va putea fi comandat în România cu un preţ de pornire de 15.968, valabil pentru versiunea 1.2 TSI de 105 cai putere şi nivel de echipare Trendline.
Marti, 16 Noiembrie 2010 | Modele noi

Viitorul Audi A3 sedan va fi un "urmaş spiritual" al vechiului 80

Audi promite că noua generaţie a modelului A3 va aduce cu sine un nou derivat de caroserie cu patru uşi, un sedan care va încerca să reediteze succesul unui model cu tradiţie: Audi 80.
Vineri, 05 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunea sportivă Jetta R

Volkswagen plănuieşte extinderea gamei sale de performanţă R cu două noi modele: subcompactul Polo şi proaspătul sedan Jetta. Acesta ar urma să ofere un V6 pe benzină.
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 | General

Planurile Volkswagen pentru viitoarele sale modele hibride

Volkswagen plănuieşte introducerea unui ansamblu hibrid complet nou odată cu lansarea noii generaţii Jetta. Trenul de propulsie va fi adoptat mai apoi şi de Golf.
Luni, 12 Iulie 2010 | Modele noi

Volkswagen a înregistrat un patent pentru viitorul Jetta Coupe

Volkswagen Jetta Coupe este cu un pas mai aproape de producţie odată cu înregistrarea unui patent pentru design-ul acestui model. În comparaţie cu conceptul, modelul prezintă o grilă faţă schimbată, proiectoare şi o evacuare finală.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Volkswagen Jetta!

Nemţii de la Volkswagen au prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Jetta. Fratele lui Golf a primit o personalitate puternică şi un design deosebit.
Sambata, 22 Mai 2010 | Modele noi

Volkswagen a renunţat la ideea de a produce Polo R

Ernst Linder, creatorul lui Volkswagen Polo GTI, a infirmat zvonurile conform cărora constructorul german va lansa versiunea R a lui Polo.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Concepte

Volkswagen va lansa la Detroit un coupe bazat pe Jetta

Constructorul german va oferi publicului american un coupe bazat pe Jetta, anticipat zilele acestea de un concept expus la Salonul de la Detroit.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Concept, Volkswagen Golf, Polo, Volkswagen Polo, VW Polo, Jetta, Volkswagen Jetta, Bluesport
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru