Modele noi Volkswagen

Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen: "Tehnologia de la bordul lui Golf 7 va atrage clienţi noi"

Cei de la Volkswagen se aşteaptă ca Golf 7 să atragă un grup de clienţi noi datorită tehnologiei de la bord, iar aceştia vor reprezenta între 30 şi 40% din vânzări.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Amarok BiTDI a devenit mai puternic şi este oferit şi cu o transmisie automată

Motorul BiTDI al lui Volkswagen Amarok dezvoltă acum 180 CP, iar clienţii îl pot comanda şi în compania unei transmisii automate cu opt trepte.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Phaeton va împărţi platforma cu următorul Panamera

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat faptul că Phaeton va avea un succesor. Modelul va împărţi platforma cu viitorul Porsche Panamera şi cu viitorul Bentley Continental.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! va primi un motor TDI cu doi cilindri

Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la Volkswagen, a confirmat dezvoltarea unei versiuni TDI cu doi cilindri a lui Up!.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen confirmă dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat dezvoltarea unui crossover cu şapte locuri. Modelul respectiv va fi mai mare decât un Tiguan, spune sursa citată.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo R vine la Geneva în versiunea de serie

Volkswagen va prezenta versiunea de serie a lui Polo R la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi echipat cu o versiune de 225 CP a motorului care anima Golf VI GTI.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf GTI Concept, imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale ale noului Golf GTI Concept. Modelul este oferit în două versiuni de putere, 220 şi 230 CP.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf BlueMotion Concept, cel mai economic Golf din istorie

Volkswagen a prezentat o versiune BlueMotion a noului Golf, care are un consum mediu de numai 3.2 litri la sută. Pentru moment, vorbim despre un concept, dar o versiune de serie este aşteptată în 2013.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Volkswagen Golf VII GTI, primele imagini ale conceptului

Primele imagini ale conceptului care prefigurează viitorul Golf VII GTI au fost publicate pe internet. Conceptul va fi prezent la Salonul Auto de la Paris, iar versiunea de serie vine în 2013.
Marti, 25 Septembrie 2012 | Modele noi

Şeful de design Volkswagen: "A trecut vremea design-ului extravagant"

Walter de Silva, şeful de design al Concernului Volkswagen, spune că a apus vremea design-ului extravagant şi că noua tendinţă este simplitatea.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Industrie

Şeful Volkswagen: "Avem destule mărci pentru moment"

Martin Winterkorn a declarat că portofoliul concernului Volkswagen are suficiente mărci şi că nu pregăteşte achiziţia mărcilor Proton sau Alfa Romeo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Up! este oferit şi cu o transmisie robotizată

Volkswagen oferă o transmisie robotizată în gama Up!, botezată ASG. Unitatea are cinci trepte şi poate funcţiona atât în modul automat, cât şi în modul secvenţial.
Vineri, 03 August 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va debuta la Berlin pe 4 septembrie

Viitoarea generaţie a lui Volkswagen Golf va fi expusă la Neue Nationalgalerie din Berlin, Germania, înainte de debutul de la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 19 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Cabrio va debuta la finele anului

Reprezentanţii Volkswagen au confirmat debutul versiunii decapotabile a lui Beetle pentru finele anului 2012. Pe piaţa din SUA, modelul va fi oferit alături de trei motorizări.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo Blue GT: 140 CP şi 4.6 litri la sută

Volkswagen a prezentat Polo Blue GT, primul model din gamă echipat cu sistemul de dezactivare a cilindrilor. Acesta are un motor 1.4 TSI de 140 CP care are un consum mediu de 4.6 litri la sută.
Vineri, 01 Iunie 2012 | Modele noi

Volkswagen Beetle Fender Edition debutează la Leipzig

Volkswagen lansează Beetle Fender Edition la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul are un motor 2.0 TSI de 200 CP, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch şi un sistem audio Fender de 400W.
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Scirocco GTS revine pe piaţă după 30 de ani

Volkswagen aduce la Salonul Auto de la Leipzig versiunea GTS a lui Scirocco. Denumirea Scirocco GTS nu a mai fost prezentă în gama Volkswagen de trei decenii.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen CC R-Line, primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a dezvoltat un pachet R-Line pentru modelul CC. Nemţii i-au aplicat unui Volkswagen CC 2.0 TSI un kit estetic discret şi un pachet de dotări.
Marti, 22 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Touran va fi mai uşor şi mai eficient din 2014

Volkswagen vrea să-l facă pe viitorul Touran unul dintre cele mai eficiente modele din segmentul său, anunţă nemţii de la Auto Motor und Sport.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru