Volkswagen CC R-Line, primele imagini şi informaţii oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 29.05.2012
Volkswagen a dezvoltat un pachet R-Line pentru modelul CC. Nemţii i-au aplicat unui Volkswagen CC 2.0 TSI un kit estetic discret şi un pachet de dotări.

Volkswagen CC, versiunea coupe cu patru uşi a lui Passat, a primit un pachet R-Line. În cazul lui CC, constructorul din Wolfsburg a ales ca versiune de plecare un 2.0 TSI, care dezvoltă 200 CP şi poate fi echipat atât cu o transmisie manuală cu şase trepte, cât şi cu o transmisie DSG. În ceea ce priveşte elementele estetice, modelul CC a primit toate elementele caracteristice pachetului R-Line. Astfel, avem o nouă bară de protecţie faţă, o grilă faţă cu sigla R-Line şi un set de praguri laterale. Blocurile optice spate au un finisaj fumuriu, în timp ce aspectul exterior este completat de jantele din aliaj de 18 inch diametru, model ”Mallory”.

Interiorul lui Volkswagen CC R-Line include ornamente din aluminiu gravate cu sigla R-Line şi un volan sport multifuncţional. În cazul versiunii DSG a lui Volkswagen CC, volanul include şi padele pentru schimbarea treptelor de viteză. Lista de dotări standard a versiunii R-Line a lui CC include faruri bi-xenon adaptive cu lumini de zi cu LED-uri, stopuri cu LED, lumini de iluminare a numărului de înmatriculare cu LED, climatizare automată, scaune încălzite, sistem audio Premium VIII cu touchscreen, CD changer cu şase discuri şi opt difuzoare, conectivitate iPod şi Bluetooth.

Debutul comercial al lui Volkswagen CC R-Line va avea loc până la finele anului curent.

Versiunea R-Line a lui CC va fi expusă la Salonul Auto de la Leipzig. CC este primul coupe cu patru uşi de la Volkswagen şi a primit deja un facelift. Până în prezent, Volkswagen a vândut peste 320.000 de unităţi Passat CC, facelift-ul având aşteptări şi mai mari.

Via | Volkswagen

Comentarii (1)

  • asa si ? unde e pachetul sport ? ca de obicei vw merge pe linia generala, foarte stearsa
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru