Volkswagen CC

Marti, 23 August 2016 | Modele noi

"Passat CC", doar "CC" sau alt nume? Noua generație a coupe-ului german cu patru uși vine în 2017

În dorința de a sublinia caracterul individual al fratelui coupe cu patru uși al lui Passat, Volkswagen are de gând să-i schimbe numele vechiului CC. Design-ul va fi și el unul care-l va scoate-n evidență în gama actuală a mărcii și va fi inspirat de un concept lansat anul trecut.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Volkswagen Passat CC este aşteptată în martie

Volkswagen va profita de ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva pentru a dezvălui conceptul viitoarei generaţii Passat CC. Modelul trebuie să debuteze pe piaţă în 2017.
Marti, 21 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen pregăteşte versiunile Alltrack şi CC ale noii generaţii Passat

Iubitorii aventurilor pe macadam şi cei ai sedanurilor cu linii senzuale de coupe se vor putea bucura de versiuni suplimentare ale noii generaţii Passat. Alltrack vine în 2014, în timp ce varianta CC va apărea în showroom-uri în 2016.
Marti, 29 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen CC R-Line, primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a dezvoltat un pachet R-Line pentru modelul CC. Nemţii i-au aplicat unui Volkswagen CC 2.0 TSI un kit estetic discret şi un pachet de dotări.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | General

Volkswagen: "Vrem să fim echivalentul lui Apple în industria auto"

Designerul exterior Volkswagen a recunoscut că a fost inspirat de produsele Apple atunci când a desenat noul CC. Oficialul a recunoscut că vrea ca VW să ajungă un Apple al industriei auto.
Luni, 16 Ianuarie 2012 | Modele noi

Noul Volkswagen CC - versiunea europeană vine luna viitoare

Volkswagen a publicat noi informaţii despre versiunea europeană a noului CC facelift. Modelul german a primit o faţă nouă şi beneficiază de pe urma celor mai noi sisteme VW.
Duminica, 20 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

REPORTAJ: Salonul de la Los Angeles - Anemic, simplist, dar pe alocuri ofertant

Automarket vă prezintă Salonul Auto de la Los Angeles așa cum l-am văzut de la fața locului. Mult mai slab decât cele europene, dar cu unele vârfuri care trebuie subliniate.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Volkswagen CC şi Beetle R au strălucit la standul nemţilor

Nemţii au propus publicului american versiunea revizuită a vechiului Passat CC. Botezat simplu Volkswagen CC, coupe-ul a strălucit alături de Beetle R.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru