Modele noi Volkswagen

Vineri, 28 Februarie 2014 | Industrie

Presă: dezvoltarea diviziei low-cost Volkswagen întâmpină probleme

Divizia low-cost pregătită de Volkswagen pentru a rivaliza Dacia întâmpină probleme de implementare, titrează englezii de la Autocar citând surse din cadrul corporaţiei germane.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen T-Roc Concept prezintă aspectul viitoarelor SUV-uri ale mărcii

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigurează un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 20 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen Golf GTE, fratele plug-in hybrid al lui GTI, se prezintă

Volkswagen va lansa la Geneva noul Golf GTE, o versiune plug-in hybrid a compactei, echipată cu elementele care îl caracterizează în mod normal pe sportivul gamei, Golf GTI.
Luni, 17 Februarie 2014 | Modele noi

Volkswagen e-Golf, versiunea electrică a compactei, a debutat în Germania

Volkswagen Golf, cel mai bine vândut model din Europa, a primit o versiune electrică de serie. Autonomia compactei de 115 CP este cuprinsă între 130 şi 190 kilometri, în funcţie de stilul de condus abordat.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Volkswagen pregăteşte un nou concept, Golf R Evo, care va dezvolta 370 CP

Volkswagen pregăteşte un concept nou bazat pe Golf R pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul are un motor 2.0 Turbo despre care se spune că va dezvolta 370 CP. O versiune de serie nu este exclusă.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen vrea să-l implice pe Ogier în dezvoltarea modelelor de performanţă

Volkswagen vrea să-l folosească pe Sébastien Ogier şi în scop de pilot de teste pentru viitoarele modele de performanţă destinate drumurilor publice. Ogier şi-a dat deja aportul în dezvoltarea lui Golf R, spune şeful departamentului de dezvoltare de la Volkswagen.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Modele noi

Grupul Volkswagen va lansa şapte modele hibride plug-in în 2014

Portofoliul Grupului Volkswagen se va îmbogăţi cu şapte modele plug-in hybrid în decursul anului viitor, informează americanii de la Motor Trend citând surse din cadrul companiei.
Marti, 20 August 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Golf R, cea mai rapidă compactă a nemţilor, debutează la Frankfurt

Primele imagini ale noului Volkswagen Golf R au fost publicate pe portalul oficial de media al constructorului german. Compacta de 300 CP va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 14 August 2013 | Industrie

Iulie: A doua scădere în patru ani a vânzărilor Volkswagen

Vânzările Volkswagen au înregistrat a doua scădere din ultimii ani pe piaţa din Europa. Însă directorii mărcii nu se tem, deoarece vânzările globale au crescut în primele şapte luni ale anului.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Modele noi

Volkswagen XL1 va fi disponibil doar în regim de leasing

Volkswagen va comercializa modelul XL1, lansat la Salonul Auto de la Geneva, doar în regim leasign. Primul lot va include 50 de unităţi, urmând ca acesta să fie suplimentat în funcţie de cerere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Aprilie 2013 | Industrie

Volkswagen va avea 600.000 de angajaţi până în 2018

Nemţii de la Volkswagen vor angaja încă 50.000 de persoane până în 2018. Noii angajaţi vor lucra în producţie, informează Automotive News.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf 7 GTI: start de la 26.040 euro

Volkswagen a anunţat preţurile noilor Golf GTI şi GTD pe piaţa internă. Cele două versiuni pleacă de la 26.040 euro cu TVA inclus, respectiv 27.083 euro cu TVA inclus.
Luni, 18 Martie 2013 | Modele noi

Volkswagen XL1 le va "dona" tehnologie viitoarelor modele din gamă

Volkswagen XL1, cea mai eficientă maşină de producţie de serie, va fi folosită şi ca banc de probă pentru tehnologiile care vor echipa viitoarele modele Volkswagen, spun reprezentanţii mărcii.
Joi, 21 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Volkswagen Golf-e, primele imagini şi informaţii ale versiunii electrice a lui Golf 7

Volkswagen aduce la Geneva versiunea electrică a noului Golf. Golf-e dezvoltă 115 CP, are o autonomie de până la 175 kilometri şi se încarcă de la o priză standard în cinci ore.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 4Motion, în România de la 20.064 euro

Noua generaţie a lui Volkswagen Golf a primit şi o versiune cu tracţiune integrală, echipată cu cea de-a cincea generaţie a sistemului 4Motion. Pe piaţa din România, cel mai ieftin Golf 7 4Motion pleacă de la 20.064 euro.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Volkswagen Up! electric va costa mai puţin de 25.000 de euro

Versiunea electrică a lui Volkswagen Up! va avea un preţ de ponire mai mic de 25.000 de euro în Franţa, anunţă un portal specializat în vehiculele ecologice.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf R Cabriolet, prezentat într-un clip oficial

Versiunea R a lui Volkswagen Golf Cabriolet a fost dezvelită într-un clip oficial publicat pe internet. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen îl va înlocui pe Eos cu o decapotabilă mai mare

Odată cu ieşirea din producţie a actualei generaţii Eos, Volkswagen va renunţa la acest model. Nemţii pregătesc o decapotabilă de clasă medie, care va avea tot patru locuri.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Jetta, poze Volkswagen, modele noi VW, Volkswagen Jetta, poze VW, VW Jetta, noul Volkswagen Jetta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru