Volkswagen îl va înlocui pe Eos cu o decapotabilă mai mare

de Sebastian Toma
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Odată cu ieşirea din producţie a actualei generaţii Eos, Volkswagen va renunţa la acest model. Nemţii pregătesc o decapotabilă de clasă medie, care va avea tot patru locuri.

Volkswagen Eos nu va mai primi un înlocuitor odată cu încheierea ciclului de producţie al actualei generaţii. Vestea vine de la Klaus Bischoff, şeful de design al mărcii Volkswagen, care spune că această categorie de model nu mai este căutată pe piaţă în prezent. Înlocuitorul său va aparţine segmentului D şi va avea tot patru locuri. În prezent, Bischoff şi colegii săi analizează peste 100 de studii de design pentru a alege design-ul potrivit pentru respectivul model, confirmat oficial de reprezentantul mărcii germane.

"Este loc în gamă pentru o decapotabilă mai mare, aşa că de ce să nu o facem? Problema este că toate fabricile noastre lucrează deja la capacitate maximă, aşa că o orice model nou înseamnă construcţia unei fabrici noi", a declarat Klaus Bischoff. Soluţia la această problemă ar putea fi renunţarea la Eos şi înlocuirea sa cu viitoarea decapotabilă de clasă medie.

Volkswagen nu este singurul constructor care pregăteşte o decapotabilă de clasă medie cu patru locuri, Opel prezentând deja un asemenea model, numit Cascada. Noul Opel Cascada vine cu numeroase dotări în standard, o gamă nouă de motorizări, suspensia faţă HiPerStrut, sistemul FlexRide şi multe altele.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru