VW Eos

Vineri, 17 Octombrie 2014 | Industrie

Vânzările de modele cabrio au scăzut la jumătate în ultimii şapte ani

Automobilele decapotabile nu mai sunt la fel de populare ca acum câţiva ani. În Europa şi America de Nord, vânzările au scăzut la jumătate faţă de cifrele din 2007.
Miercuri, 13 August 2014 | Industrie

Volkswagen renunţă la Eos, dar plănuieşte o nouă generaţie Phaeton

Limuzina premium Phaeton va fi păstrată de Volkswagen în gamă şi după actuala generaţie, producţia acesteia fiind considerată eficientă economic de constructorul german. cabrioletul cu hard top Eos va fi însă executat din cauza vânzărilor slabe.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen îl va înlocui pe Eos cu o decapotabilă mai mare

Odată cu ieşirea din producţie a actualei generaţii Eos, Volkswagen va renunţa la acest model. Nemţii pregătesc o decapotabilă de clasă medie, care va avea tot patru locuri.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Industrie

Volkswagen renunţă la Eos, dar va dezvolta un cabriolet de dimensiunea lui Passat

Reprezentantul hardtop al celor de la Volkswagen în segmentul compactelor cabrio va părăsi scena. Golf Cabriolet şi un nou model decapotabil, mai mare şi cu patru locuri, vor reprezenta oferta VW pentru cei care preferă aces tip de maşini.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Intern

Volkswagen Eos facelift pleacă de la 25.969 de euro cu TVA inclus în România

Oficialii Volkswagen au anunţat preţurile lui Eos facelift în România. Cea mai ieftină versiune costă 25.969 de euro cu TVA inclus şi vine în compania unui motor 1.4 TSI de 122 CP.
Joi, 07 Octombrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Noul Volkswagen Eos

Volkswagen a publicat primele imagini cu noul Eos. Aşa cum era de aşteptat, cabrioletul compact al germanilor preia liniile de design ale lui Golf.
Vineri, 13 Noiembrie 2009 | Modele noi

Volkswagen Eos si Scirocco vor primi motorul lui Golf GTI

Motorul 2.0 TSI al lui VW Golf GTI va fi preluat si de modelele Eos si Scirocco in versiunea de 210 CP. Aceasta unitate va inlocui propulsorul TSI de 2.0 litri si 200 CP care echipeaza cele doua modele.
Miercuri, 11 Noiembrie 2009 | General

Recall Volkswagen din cauza unor probleme DSG

VW Group va reverifica 57.000 de exemplare Volkswagen, Seat, Audi si Skoda pentru a depista cele 2500 de masini afectate de o problema a senzorului de temperatura a cutiei DSG.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru