Poze VW

Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen prezintă viitoarele soluţii de conectivitate prin Connected Golf Concept

Pe lângă Golf R Touch Concept, cei de la Volkswagen au adus la CES 2015 un alt concept bazat pe Golf, de data aceasta concentrat pe expunerea posibilităţilor de conectivitate ale vehiculului.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen Scirocco R facelift: 280 CP şi 0-100 km/h în 5.5 secunde

Volkswagen a publicat specificaţiile tehnice ale lui Scirocco R facelift. Versiunea de performanţă a coupe-ului compact dezvoltă acum 280 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5.5 secunde.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Industrie

Volkswagen a definitivat designul primului său model low-cost

Nemţii de la Volkswagen au definitivat aspectul final şi conceptul de bază al viitorului model low-cost. Hans Demant, unul dintre responsabilii proiectului respectiv, spune că toate componentele vor fi produse în China.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R 400, conceptul de 400 CP, ar putea fi introdus în producţie

Heinz-Jakob Neusser, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Volkswagen, le-a confirmat americanilor de la Car&Driver că va exista o versiune de producţie a lui Golf R 400, conceptul prezentat la Salonul Auto de la Beijing.
Joi, 17 Aprilie 2014 | Modele noi

Volkswagen Touareg facelift se prezintă

A doua generaţie a lui Volkswagen Touareg a primit o restilizare. Toate motoarele V6 TDI respectă normele Euro 6, blocurile optice bi-xenon sunt standard, interiorul are materiale, culori şi dotări noi, iar exteriorul a fost redesenat.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen T-Roc Concept prezintă aspectul viitoarelor SUV-uri ale mărcii

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigurează un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.
Marti, 20 August 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Golf R, cea mai rapidă compactă a nemţilor, debutează la Frankfurt

Primele imagini ale noului Volkswagen Golf R au fost publicate pe portalul oficial de media al constructorului german. Compacta de 300 CP va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 04 Iunie 2013 | Intern

Preţuri Volkswagen Golf Variant în România: start de la 16.264 euro

Importatorul Volkswagen în România a anunţat preţurile noului Golf Variant. Compacta germană pleacă del a 16.264 euro cu TVA inclus în versiunea 1.2 TSI Trendline de 86 CP.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen 4Fun Concept, monovolumul hibrid al viitorului

Salonul Auto de la Shanghai a adus şi un concept numit 4Fun în standul Volkswagen, dezvoltat împreună cu studenţii chinezi.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen CrossBlue Coupe Concept, modelul care prefigurează noile SUV-uri ale nemţilor

La câteva ore de la apariţia primelor imagini oficiale ale noului CrossBlue Coupe Concept pe internet, exponatul Volkswagen pentru Salonul de la Shanghai, nemţii au dezvăluit primele informaţii oficiale despre acesta.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo Blue GT: 140 CP şi 4.6 litri la sută

Volkswagen a prezentat Polo Blue GT, primul model din gamă echipat cu sistemul de dezactivare a cilindrilor. Acesta are un motor 1.4 TSI de 140 CP care are un consum mediu de 4.6 litri la sută.
Marti, 15 Iunie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Iată noul Volkswagen Jetta!

Nemţii de la Volkswagen au prezentat primele imagini oficiale ale noii generaţii Jetta. Fratele lui Golf a primit o personalitate puternică şi un design deosebit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Volkswagen CrossPolo - primele imagini si informatii

Volkswagen a prezentat primele imagini si informatii ale lui CrossPolo inainte de debutul de la Salonul Auto de la Geneva. Modelul debuteaza alaturi de fratele sau mai performant, Polo GTI.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Polo, Geneva 2010, Volkswagen Polo, poze Volkswagen, poze VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru